Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INICIJATOR TUŽBE:
Povratak na članak

'Zadovoljan sam što DORH ispituje ljude o nasipu'

Kaznenu prijavu protiv nepoznatih osoba podupire 3030 stanovnika poplavljenih mjesta

Komentari 8

MX
Mister X
09:37 23.08.2014.

Uglavnom, zadovoljan sam s koliko je ozbiljnosti DORH prionuo ovom poslu i nadam se da će istina izaći na vidjelo – kaže Đaković.. Da se je imalo što nači več bi našli jedino ako neidu po onome sistemu koji najbolje funkcionira u RH. A to je da se sve "dokaže" i naravno presudi istina samo tek nakon 10 -15 godina nakon događaja ! ( Sanader slučaj znamo sve je tako kako "svjedoci" kažu a ne lažu!) "!!!! Svi smo krali krali krali i sve sve njemu dali zadnjoj budali ! Dokaz - je svjedoci kažu pa vljda ne lažu !

VL
Avatar Piruška
Piruška
10:56 23.08.2014.

Nema šanse da se išta dokaže, isto kao sa NATO bombom na Kornatima od koje su izgorili vatrogasci ! Ovo je zemlja kriminala, korupcije i nepotizma !

VL
DU
Deleted user
10:56 23.08.2014.

kakovo ispitivanje,hadeze je sanirao na domoljubni nacin i prici je kraj.zatvaraj tu bandu pljackasku , uzimaj dvorce ,kuce , jahte , i sve sto su na domoljuban nacin oteli postenim hrvatima.i sada poslije poplava huskaju osteceni narod na one koji apsolutno nemaju nista sa nasipima.

VL
KR
krka
09:53 23.08.2014.

Nisu li malo zakasnili, nasip je porušen pred samo 3 mjeseca!! Glede forenzike i postavljanja ispravne dijagnoze neće im pomoći ni gosp. Gibs sa ekipom!!!

VL
GU
gustirna
11:37 23.08.2014.

Naivci, kao da ce dorh kojeg je instalirala partija ici protiv partije.

VL
DO
dotoresa
14:37 23.08.2014.

To su oni tribali uraditi istog trena kad je četnički vokvoda pozvao svog ministra na presici ,nakon šta je rekao da je "ovo rat i tako treba postupati".Do tog trenutka,poplave u RH su bile pod kontrolom.Od tog tena dolazi do katastrofe.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.