Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Zadnja šansa Milanovića je novi TV dvoboj s Plenkovićem

Ostvari li se fantazija o vladi s HDZ-om, uvjet HDZ-a će biti da se SDP riješi svih iz Narodne koalicije i da bude “junior partner”

Komentari 7

DU
Deleted user
17:53 28.08.2016.

Kao prvo, autor pogrešno navodi da je HDZ na izbore izašao sam. Ima na listama i HSLS, i HRID, i HRAST i pravaše. Drugo pogrešno je da vidi trend rasta HDZ-a, a sve ankete po izbornim jedinicama su pokazale da HDZ osvaja isti broj mandata, dok SDP gotovo svugdje ima po jedan više (najavili su da im je to cilj). Ali je točno, dođe li do velike kolaicije, u vladu idu samo HDZ i SDP gdje će Milanović biti premijer, a Plenković zamjenik i ministar vanjskih poslova. Taj posao Plenkoviću leži, to mu je prirodni milje, dok o unutarnjoj politici i stanju u Hrvatskoj zna malo ili ništa. Ipak se iz Brisela ne vidi do Hrvatske.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.