Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nađena u stanu

Zadavio partnericu, izrezao se skalpelom i prijavio sve policiji

Mrtva žena pronađen u podstanarskom stanu u Bakru (1)
Foto: Goran Kovačić/PIXSELL
1/6
Autori: tok, dš.
22.10.2011.
u 12:34

Prije odlaska U Bakaroboje su ostavili supružnike i djecu, a novac od prodane kuće Igor Sertić trošio je na ljubavnicu, provode i kocku

BAKAR - Ivanka Brcković (34), nađena je mrtva jutros u prizemnom stanu u Ulici senjskih uskoka u Bakru.

Prema prvim informacijama, sumnja se da ju je zadavio njezin partner Igor Sertić (40). On je prevezen u bolnicu, jer se izrezao skalpelom.

Motiv ubojstva još je nepoznat, a za sada se zna da je par, rodom iz Slavonije, zajedno živio godinu dana u podstanarskom stanu u Bakru.

Dojavu o ubojstvu, neslužbeno doznajemo, policija je dobila upravo od Sertića.

Prije ljubavne veze Igor Sertić (40) ostavio je u Suhopolju suprugu sa dvoje maloljetne djece, a Ivanka Brcković (34) ostavila je supruga i troje maloljetne djece.

Doznajemo da je prije odlaska u Bakar Sertić prodao kuću i na ulici ostavio svoju majku, bivšu suprugu i dvoje djece, a 30-tak tisuća eura dobivenih od prodaje trošio je na ljubavnicu Ivanku, kocku i provode.

Tragedija u kojoj je smrtno stradala Ivanka Brcković zaprepastila je stanovnike Suhopolja, mjesta u kojemu su do prije godinu dana živjeli.

Ključne riječi

Komentara 5

TA
tatamlata
15:32 22.10.2011.

\"Motiv ubojstva još je nepoznat,\" - Motiv? Sezona je prosla, ono malo crkavice od ljeta se istoplio novaca nema da se izidje iz bezizlazne situacije, slijedi nezadovoljstvo i svadje, kratki spoj poguban za sve :(

Avatar Nesalomljiva
Nesalomljiva
22:02 22.10.2011.

Dvije od 10. Zapovijedi Božjih: Ne poželi tuđeg ženidbenog druga! Poštuj oca i majku da dugo živiš i dobro ti bude na zemlji!

DE
denderi
02:57 23.10.2011.

strastna ljubav ...kad nesta novca nesta i ljubavi...račun dolazi uvijek na kraju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije