Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odbacio granate

Zadar: Kod Autobusnog kolodvora policija pronašla tri granate

granate
Dražen Prša
10.05.2010.
u 11:33

Policijski službenici za protueksplozijsku zaštitu PU zadarske u Ulici kralja Tvrtka u Zadru pronašli su i izuzeli tri granate za MGL-ručni bacač oznake 3RD, kalibra 40 milimetara.

ZADAR - Zadarska policija izvijestila je da su jutros oko 8 sati, nakon dojave savjesnog građanina, policijski službenici za protueksplozijsku zaštitu PU zadarske u Ulici kralja Tvrtka u Zadru, na zemljištu u neposrednoj blizini Autobusnog kolodvora pronašli i izuzeli tri granate za MGL-ručni bacač oznake 3RD, kalibra 40 milimetara.

- Pozivamo sve građane da ne odbacuju oružje i eksplozivna sredstva te podsjećamo da je u tijeku akcija "Manje oružja - manje tragedija". Građani bez sankcija mogu predati oružje - istakli su iz PU zadarske.

Ključne riječi

Komentara 1

BL
bljesak
20:43 10.05.2010.

Bit če toga još kad navale \"turisti\" iz srbije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije