Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Zabio se automobilom u betonsku ogradu i poginuo

prometna, nesreća, betonski zid
Dragutin Šantoši
19.10.2009.
u 07:23

Prema neslužbenim izvorima 51-godišnjak je svojim osobnim automobilom prebrzo ušao u lijevi zavoj nakon čega je izgubio nadzor nad vozilom.

U teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila na državnoj cesti D34 u mjestu Čađavici u nedjelju oko 22.25 sati poginuo je Vinko O. (51) iz susjednog sela Starina.

Prema neslužbenim izvorima 51-godišnjak je svojim osobnim automobilom prebrzo ušao u lijevi zavoj nakon čega je izgubio nadzor nad vozilom, prešao na lijevu stranu kolnika te se u punoj brzini automobilom zabio u betonsku ogradu. Vozačevo nepomično tijelo u lokvi krvi mještani Čađavice pronašli su nekoliko metara dalje od smrskanog automobila.  

Ključne riječi

Komentara 1

AL
alijagjas
09:36 19.10.2009.

Srecom, nitko neduzan nije nastrado. Za budale kojima cesta sluzi za praznjenje frustracija, nije ni steta! I propisom je regulisano u koju svrhu sluze ceste (dakle nije za utrke, a ni kindergarten)!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije