Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
evakirali klub

Zabava u disku u Sinju prekinuta zbog dojave o bombi

'01.04.2012, Novi Sad, Srbija - Zbog pozara u disko klubu Kontrast, koji je izbio oko 2.20 sati, zivot je izgubilo sest mladih osoba. Trojica mladica i tri djevojke ugusili su se zbog dima jer su osta
Marko Mrkonjić/Pixsell
19.10.2013.
u 12:31

Nakon što su partijaneri izvedeni na sigurno, obavljen je protueksplozijski pregled koji je trajao od 1.43 do 2.24 sata. Kako nikakva bomba nije pronađena, zabava se nastavila.

Oko tisuću posjetitelja diskoteke u Sinju noćas oko jedan sat iza ponoći hitno je evakuirano zbog dojave o bombi, izvijestila je PU splitsko-dalmatinska.

Da je u klubu u kojem se održavao koncert postavljena bomba dojavio je nepoznati muškarac Operativno-komunikacijskom centru policije u Splitu i Centru 112. 

Nakon što su partijaneri izvedeni na sigurno, obavljen je protueksplozijski pregled koji je trajao od 1.43 do 2.24 sata. 

Kako nikakva bomba nije pronađena, zabava se nastavila. 

U tijeku je kriminalističko istraživanje u cilju pronalaska počinitelja.

>>Pogledajte trenutak kad je eksplodirao \'zvončić\'!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije