Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kad postane vruće

Za vruće ljeto BMW-ov kabriolet pretvorili u bazen

Kabrio bazen
screenshot/Youtube
24.07.2013.
u 23:00

Upravljačka ploča potpuno je presvučena nepropusnim materijalom tako da iz vode vire samo volan i mjenjač brzina.

Postoje događaji koje neki policajci dožive samo jednom u svojoj karijeri i onda ih pamte do kraja života. Jedan takav dogodio se policajcu na motociklu koji je patrolirajući cestom u gradu Chemnitzu na istoku Njemačke naišao na BMW-ov kabriolet prerađen u putujući – bazen!

Osim što je bio potpuno iznenađen činjenicom da dvojica mladića lagano krstareći autocestom sjede u bazenu u kupaćim gaćama i uz glasnu glazbu ispijaju koktele, šokirao ga je prizor da to vozilo normalno funkcionira i vozi s obzirom na to da je ispunjeno vodom. Kabriolet je pretvoren u bazen, s drvenim klupicama sa strane koje su ukrašene šarenim cvijećem, a umjesto autosjedalice postavljen je stolac koji izgleda poput onog na terasama kafića uz more.

Upravljačka ploča potpuno je presvučena nepropusnim materijalom tako da iz vode vire samo volan i mjenjač brzina. Kako bi užitak bio potpun, domišljati vlasnik pored volana postavio je i posudicu u koju stane konzerva s pivom ili pak neki drugi osvježavajući napitak. Njemački mediji prenose da je policija poslala fotografije prerađenog kabrioleta u BMW te kako je jedan od konstruktora u najmanju ruku ostao iznenađen što vozilo normalno radi. Izjavio je da je onaj tko je preinačio automobil u pokretni bazen pravi majstor u svom poslu jer je potrebno veliko znanje kako bi se izbjegao kratki spoj te da bi automobil pun vode mogao normalno raditi.

>>Povoljni kabrioleti u tišini su nestali s našeg tržišta

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije