Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novo poniženje
Povratak na članak

Za vlasti u Bihaću HVO paravojska, a Hrvatska agresor!

Savjetnik načelnika Emdžada Galijaševića u službenoj pozivnici ponižavao Hrvate, Hrvatsko vijeće obrane i Republiku Hrvatsku

Komentari 9

BA
bakulušić
23:17 05.08.2015.

Oni su prihvatili tvrdnje hrvatske ministrice Vesne Pusić koja se još nije ispričala hrvatskom narodu.

VL
LU
lux020
23:29 05.08.2015.

E jbg....što ne pustismo četnike da ih odrade,sad ne bi ovako lajali,krmad!?

VL
DA
Dan
10:37 13.03.2018.

A debili brate

VL
CH
chemica
22:46 05.08.2015.

Država koja ima dvije vojske...Znamo kako su prošli HOS-ovci. Malo po zatvorima, poneki je pokupio i hrvatski kuršum...No, zar HOS nije branio Hrvatsku, u kudikamo većoj mjeri nego što je HVO "branio Bosnu i Hercegovinu"? To kako ju je "branio" najbolje pokazuje činjenica da pripadnici HVO-a dobijaju penzije iz proračuna RH. Kada te plaća tuđa država, to teško da može biti normalno.

VL
IP
info_punkt
20:11 31.01.2014.

naravno da je Hrvatska u BiH bila agresor... osobno poznajem ljude koji su bili u HV, a bili su poslani u Bosnu ubijati, dakle bili su agresori, tu nema dvojbe... to u Hrvatskoj nitko ne priznaje, ali to su neosporne činjenice...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.