Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Humanitarna akcija

Za udrugu "Bubamara" prikupljeno 27 tisuća kuna

Rock festival Marinfest
Foto: Goran Ferbežar/PIXSELL
1/2
05.01.2010.
u 14:50

U Vinkovcima je na dvodnevnom koncertu "Rock Marinfest '09." prikupljeno 27 tisuća kuna koje su donirane osobama s invaliditetom.

Na dvodnevnome humanitarnom koncertu "Rock Marinfest '09." organizatori su prikupili 27 tisuća kuna, a sav je novac doniran vinkovačkoj Udruzi za pomoć osobama s invaliditetom "Bubamara", rečeno je na današnoj tiskovnoj konferenciji na kojoj su predstavljeni rezultati humanitarnog koncerta.

Vladimir Bakarić, organizator koncerta posvećenog poginulom vinkovačkom glazbeniku Marinu Pokrovcu, naglasio je da su rokeri iz Hrvatake i Vojvodine, od vinkovačkih skupina do Gustafa, nastupili potpuno besplatno pa se od prodaje majica i ulaznica prikupio, za današnje vrijeme recesije, pristojan iznos.

 

Đurđa Mađar, članica "Bubamare" i majka devetogodišnjeg Marka oboljelog od cerebralne paralize koji je otpjevao uvodnu pjesmu i otvorio "Marinfest" zahvalila je orgaizatorima i izvođačima te medijima koji su izvještavali o događaju, a predsjednik "Bubamare" Tomislav Velić rekao je da će sav novac biti upotrijebljen za dobrobit članova kojih
je gotovo tisuću, a najmanji član ima tek dva mjeseca.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije