Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
trendovi
Povratak na članak

Za Syrizu HR nema šanse

Čular: U Europi se nikad nije dogodio opći pokret ljevice ili desnice

Komentari 21

Avatar Piruška
Piruška
19:28 28.01.2015.

A joj kaj vas čeka za godinu dana, Živi zid će pobjediti na izborima ! Stiže nova OLUJA !

VL
PR
Protivcenzure
19:56 28.01.2015.

sad će se pojaviti hrpe i hrpe plačenih "analitičara" koji će nas uvjerqavati kako je ovo sve - "protestno" "privremeno" itd... zašto je nužno ideološki biti opredjeljen u 21 st? ne čini ljevičara stav o partizanu/ustaši nego stav o ekonomiji , pravima, slobodama, zaboravljenim stvarima.tri uzastopna mandata očito lijevih predsjednika mesića i josipovića to je pokazao to je završena priča u hrvatskoj

VL
BU
Bulaba
19:28 28.01.2015.

Orah lijeva stranka? Orah je totalitarni globalistički turbokapitalistički pokret koji ima primarni cilj obezvrijediti resurse siromašnih kako bi ih bogatiji što prije pokorili. Laburisti su šaka isluženih jeftinih birokrata, Kapović je parazitski uhljeb, jedino Živi zid nešto obećava, mada suu opaljeni do daske.

VL
NA
Nadalinaaa
21:11 28.01.2015.

Klasična podjela na lijevo i desno u novim okolnostima ne vrijedi. Danas imamo globalnu prijetnju i na tu prijetnju treba globalno odgovoriti. Globalni korporativni fašizam (globalizacija) ima namjeru srušiti nosive stupova društva i nacionalnih država. Globalizam preko centralnih banaka i i dužničkog ropstva porobljava narode, uništava rad, vjeru, odgoj i obrazovanje, obitelj, i nacionalni identitet. Zato imamo situaciju: Ili mi, ili oni. Globalisti i antiglobalisti, a ne lijevi ili desni.

VL
Avatar tajar
tajar
20:45 28.01.2015.

Iskreno, niti ORaH nema neke ozbiljne šanse.

VL
Avatar airbizz
airbizz
21:56 28.01.2015.

Kada narod nešto traži,bilo to promjena sistema ili nešto sasvim drugo,ne traži nešto što je netko(neadekvatan) svrstao to u neki koš,pojam ili misao.zašto sve mora biti etiketirano?nametnuti termini kao ljevica,desnica,populizam,crnci,bijelci,ovaj narod,onaj narod,kapitalizam,komunizam,bilo koji drugi -izam,sve je to pogrešno.postoji samo dobar ili loš za društvo.

VL
CR
crocro
22:26 28.01.2015.

Evo, opet ona, ja se više ne usudim pogledati novine, niti jedne, jer čim pogledam ona je tu, daje savjete, stavove i mišljenja, čak ju je i Sinčić prešao ali Sinčića se ništa ne pita, jer je ona u centru pozornosti svih medija. Izbori se približavaju a odnos medija prema njoj je isti kao i kada su je izbacili iz SDP-a. I u slučaju da ima podršku 0,21 posto, ona će opet biti na svim stranicama novina i u svim emisijama radija i TV. Neki dan je bila kasno u emisiji Otvoreno, koju zbog nje nisam gledao a onda sam sa strahom u jutro rano otvorio emisiju "U mreži prvog" i zamislite koga sam ugledao. Opet nju. Kako već ima snage skakati iz emisije u emisiju, ona je kao duh stvori se svugde i u svako vrijeme, jer se mora znati tko će s kime u postizbornu suradnju. Ja sam prestao kupovati paštete.

VL
CA
carpediem
20:23 28.01.2015.

Kaze se Grci su izmislili Demokraciju i mozda su sad bas Grci napravili korak naprijed u toj Demokraciji u svakom slucaju pojavom novih stranaka sad imamo malu Demokraciju jer do sada smo imali Monotoniju jer HDZ i SDP su se borili za vlast i bili su od bogati sjenki placeni dok sad dolazi vrijeme novih stranki koje ne kontroliraju oligarhi i bogate sjene a mogu ce je i da Zivi Zid bude prva stranka ako naprave dobar Program ali sa druge strane tek kad naprave program onda znaju Banke i Oligarhi kako ih ukloniti sa scene i ostaviti samo jednu stranku HDZ iSDP a ako Syriza uspije nesto napraviti u Grckoj onda dolazi sirom Europe nove vecinom ljeve stranke koje ce doniti veca prava bolji zivot i demokraciju za male Ljude i Familije dok ih Oligarji i Bake ne kupe ali barem ce mo jedno vrijeme imati Demokraciju.

VL
Avatar nathanael.opet
nathanael.opet
19:20 28.01.2015.

kapović? o, Bože... još samo čekam da stranku osnuju dežulović i severina, pa da cirkus bude kompletan

VL
IC
iz.croatia@gmail.com
20:22 28.01.2015.

Mora nam biti jasno da u EU lijevi nemaju sanse, a ako nas Hrvatski narod i ostali nasi gradjani idu grckim putevima onda ce vrlo brzo i nama biti kraj. Pa mozda mi to i zelimo, sto prije to bolje."" Zivio Hrvatski Proletarijat "

VL
DA
Danzig
16:48 29.01.2015.

Živi zid pomutio planove Holy i Sdp-u.. Sad će pokušati napraviti šum sa guranjem laburista i radničke fronte u medije.

VL
DU
Deleted user
22:02 28.01.2015.

Trazimm Kredit i Pomoc od EU ali znajte nemam namjeru VRACAT-------(SYRIZA)

VL
LI
lijevo45
22:12 28.01.2015.

Ako nekome vjerujem da će biti ustrajan u provođenju svoga programa, onda je to Mirela Holy. Nikada nije promijenila svoje stajalište za bilo koje pitanje za razliku od ostalih političara koji se okreću kako vjetar puše. Mogla je reći da je ona hrvatska SYRIZA i tako prikupiti glasove onih koje ionako ne zanima ničiji program, onih koji izlaze na izbore da bi glasali protiv nekoga, a ne za nekoga. Zato ima moj glas do kraja.

VL
Avatar Frankenkamen
Frankenkamen
19:22 28.01.2015.

Od svih poličara, ona mi nekak nabolje paše.

VL
Avatar Honduras
Honduras
19:07 28.01.2015.

kaže ovaj novinar: "...najbolji način iskoristio Živi zid iako se ideološki ne smatraju ljevicom" - ??? na čemu je on? pa sam je sinčić prije tjedan dan izjavio da su oni gandijevsko-komunistička stranka.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.