Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ogorčen zbog ovrhe
Povratak na članak

Za službeni mobitel 'privatna' ovrha od 10 tisuća kuna!?

Uopće nemam namjeru prepustiti svoj teško zarađen novac kompaniji koja sa mnom nema nikakav poslovni odnos – poručuje Vampovac

Komentari 17

TM
tom milles
22:03 18.03.2013.

Samo vi i dalje potpisujte ugovore no dosaditi će vam te ćete potom prijeći na PREPAID....koliko para toliko muzike,nema zaostataka ,nema kamata ,nema ničega ,čist posao duga ljubav...!

VL
Avatar Axel
Axel
22:04 18.03.2013.

18.03.2013. u 22:00h D. Š. je napisao/la: Ostavi se priča, Axele, pošalji Hakomu sve dokaze i vidjet ćeš da e Vipnet fasovati miljunsku kaznu! Ko je Hakom,kako da dodem do njih!?

VL
Avatar b.ri
b.ri
22:09 18.03.2013.

Isti slučaj imam i ja.. Žalio sam se na rješenje o ovrsi i početkom Svibnja je prvo ročište. VIP me tereti za dug koji je nastao par mjeseci nakon šta sam napustio firmu i sve uredno razdužio. Javit ću kako je prošao mali čovjek u borbi sa velkim zvijerima

VL
Avatar Axel
Axel
21:33 18.03.2013.

VIP pljacka gradane ako redakcija zeli EKSLUZIVNU pricu, dati cu im informacije iz kojih ce nepobitno biti utvrdeno da je klasicna pljacka te iznuda! Pogadaju se kao na placu, ucjenuju studente te njihove roditelje, nedaju ispise racuna, uzimaju im ugovorenee stikove zatim daju zamjenske te nabijaju racune teske nekoliko desetaka tisuca kuna! VIP- dno dna, gdje je tu udruga potrosaca, ured djecije pravobraniteljice, ured drzavnog odvjetnika...nigdje nikoga!?

VL
Avatar Axel
Axel
21:40 18.03.2013.

Neka se jave iz VIP-a Mladen Pejković, predsjednik Uprave i tehnički direktor.

VL
OB
-obrisani-
21:59 18.03.2013.

I kao vrh ledenoga brijega nedavna vijest da je Hrvatski telekom pokušao H1-telekomu aktivirati prijevremenu naplatu duga, koji je umalo ostavio bez interneta i telefona sve korisnike toga maloga hrvatskog operatora, dok istodobno Mudrinićeva tvrtka prema Vipnetu gaji blagonakloni odnos.s. HT i Vipnet dva su kancerogena tkiva u hrvatskomu telekomunikacijskomu prostoru.

VL
OB
-obrisani-
22:00 18.03.2013.

Ostavi se priča, Axele, pošalji Hakomu sve dokaze i vidjet ćeš da e Vipnet fasovati miljunsku kaznu!

VL
RA
Rapal
22:01 18.03.2013.

Imao sam dugovanje prema Vipu koje je nastalo zbog okonosti na koje nisam mogao utjecati. Sve je bilo naplačeno ovrhom na plaču tijekom 2009. da bi 2012 došla ovrha za isto potraživanje koje je naraslo preko 5000 kn. Blokirala Finaa račun rješenjem suda. Sva sreča da sam imao rješenje i potvrde da je sve plačeno preko poslodavca. Čekao sam 20-tak dana da odblokiraju račun i vrate pare osim troškova Fine. Iako je došlo rješenje od suda da je ovrha namirena i dalje me u Vip-u vode pod dužnika.

VL
Avatar Axel
Axel
22:14 18.03.2013.

Nisam mislio napisati ali neko meni blizak dobo je racun od VIP-a 30.500,00kuna! Privatni korisnik, i to se desilo nakon sto je donio "zamjenski" stik za koristenje interneta! Stari je otisao na servis, te nakon upita da li je popravljen i kada ce biti vracen, receno nam je da je u funkciji!?!?!?!?! Ispis prometa cekamo mjesec dana te nam ga nikako nedaju da ga usporedino s onime sto je zapisano na racunalu. Racunalo je noseno na servis, te su ustanovili, iz stranica koje su otvarane da nema nikakve mogucnosti za tako visoki racun. Na upit da pogledaju ima li virusa i da nema neka stetocina, odgovorili su negativno jer su ga detaljno pregledali. Vec samo uzeli odvjetnika,a VIP prisilom trazi izmirivanje racuna BEZ IKAKVIH PISANIH ZAHTJEVA, se pritiske vrse telefonskim putem!

VL
M2
meri_22
22:24 18.03.2013.

tko ce zastiti malog covjeka u ovoj drzavi!!! I,da savjetovala sam da svi ignorirate VIP,jer su to najveci ******i od operatera.

VL
KD
Knez Drpimir
22:32 18.03.2013.

Ja imam slucaj sa nesposobnjakovicima iz Optime od kojih sam 2008. godine zatrazio prikljucak koji nisu mogli realizirati i od tad mi je vec nekoliko puta stigla opomena za neplacenih cca 150kn. Kad god sam ih nazvao rekli su da mi je greskom poslano, no prije mjesec dana sam dobio pismo od tvrtke koja se bavi naplatom potrazivanja pa su valjda u paketu dobili i moje podatke. Samo cekam kad ce sjesti neka ovrha za nis.

VL
MC
mcmarko
22:34 18.03.2013.

uzeo sam ht-ov adsl na dvije godine jer drugog nemam i dobio mobitel. na bonove ide ***** malo. i kad sam ga uzeo 50 kuna bon je vrijedio 90 dana. sada vrijedi 60 dana. pitao sam drugaricu spevec što misli o tome. ali to nije u njezinom opisu posla. u njezinom opisu posla je rad u korist agrokora i operatera. a što bi bilo tek kad bi je se pitalo za ovaj slučaj. bogička ne bi znala gdje se sakriti koliko je nesposobna. ali je članska iskaznica u đepu.

VL
OB
-obrisani-
22:50 18.03.2013.

Mcmarko, kakve veze ima T-mobile s HT-ovim adsl-om? I Olgica s trajanjem bona? Inače, mogao si uzeti mobitel bilo koje mreže. Eto, 50 kuna bona u Tele2 vrijedi 90 dana.

VL
ST
Strasbourg
22:59 18.03.2013.

Ocito je u pitanju prevara... : a)Ako nije sklopljen nikakav ugovor stranka moze tuziti operatera za nanosenje dusevne boli! b) ovaj predmet nakon pet godina odlazi u zastaru, sta tu nije jasno? jedno jest kriminal u pitanju! Pozdrav!

VL
BU
Bune
23:11 18.03.2013.

U Hrvatskim prijašnjim vladama su donošeni zakoni kako da se po zakonu pljačkaju građani. Nemojte se sada pitati kako to? Jer je sve po zakonu. Šišaj hrvatsku ovcu dok ima još vune.

VL
MC
mcmarko
23:38 18.03.2013.

@ D.Š. pa lijepo piše, dobio sam za ugovor mobitel, kojemu je bon vrijedio 90 dana a sada vrijedi 60. niti sam obaviješten o tome niti ništa. drugarica je šefica agencije za tržišno natjecanje i kao takva bi trebala na takve stvari reagirati, ali mnogo stvari za koje je zadužena nisu u opisu njezinog posla. osim primanje plaće na vrijeme i oglasit se koji put. što se mene tiče svi operateri su lopovi. i vip, i t-com, i tele, i todorić...

VL
DU
Deleted user
07:53 19.03.2013.

u normalnom svjetu i drzavi,ako imas mobilni od firme u kojoj radis,i jednom prestanes da radis,automatski sva druga prava i priviliegije gubis,sto se podrazumjeva da ti se otudjuje mobilni tel,auto,ako si bijo za njega zaduzen,bankovne kartice za gorivo od te firme ako si je posjedovo,i sve ama bas sve,gubis s danom prestanka tvog otkaznog ugoora,ali ja to kazem u normalnoj drzavi,ali nasa drzava je daleko od te drzave.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.