Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izbori u sad-u
Povratak na članak

Za razliku od Obame, Joe Biden potukao republikanca Ryana

Govore o ovoj velikoj recesiji kao o nečemu što je palo s neba. O, Bože, odakle je došla? Došla je od ovog čovjeka koji je glasao da se troškovi dva rata stave na kreditnu karticu, kazao je Biden

Komentari 7

UK
UKUSA
10:25 12.10.2012.

Koga briga za ovu glumu i hollywood.

VL
NI
Nini istrijan
14:33 12.10.2012.

Fantasticna debata,mnogo bolja od one prve izmedju Obame i Romneya. U Americi su misljenja podjeljena o tome tko je pobijedio neki komentatiri daju prednost Bidenu a neki Ryanu. Za mene je bio Biden bolji jer je pokazao da dugogodisnje prisustvo u senatu i kongresu ipak puno znaci.Iznosio je s nevjerojatnom lakocom podatke cak iz Reganovog vremena. Problem republikanaca je i nocas bio u tome da nisu mogli detaljnije specificirati nacin rjesavanja ekonomije i nezaposlenosti . Najveca je diskusija bila oko srednje klase za koju republikanci tvrde da propada zbog politike oporezivanja dok ga je Biden poklopio da je to nonsens jer 98% tih obrtnika ne zaradjuje vise od 250tis dolara godisnje pa time ne ulaze u one koje se naknadno oporezuju. On je izricito naglasio da je povecan porez prvenstveno usmjeren na one koji zaradjuju vise od 1 milijuna dolara godisnje. Neveo je i to da ce u periodu od 10 godina 120 000 bogatih amerikanaca dobiti oko 500 milijardi dolara vise u dzepu i da je to nepravda jer njima taj novac ne treba,a istovremeno se zna da u Americi ima preko 20 milijuna siromasnih.

VL
Avatar madcap
madcap
15:58 12.10.2012.

Ne znam za Amere, ali meni je i Romney bio, u stvari, očajan. Da se čita transkript onoga što je govorio u debati s Obamom i ne gleda dojam jedino što bi se moglo vidjeti kod Romneya je hrpa kontradiktornih tvrdnji, laži i štetnih prijedloga ničim argumentiranih a ponajviše uobičajenih floskula. Sad još i ovaj. Svaka čast Bidenu što ga je spustio na zemlju s velike visine.

VL
ST
Startrack
16:01 12.10.2012.

Iza "Ovoga" stoji balanciranje budjeta u Wiskonsinu. A i Romni porucuje da nema vise nikom nista djabe. Obama je tu da prosipa suplje, Romni je tu da radi.

VL
PR
&primjedba
17:27 12.10.2012.

Govore o ovoj velikoj recesiji kao o nečemu što je palo s neba. O, Bože, odakle je došla? Došla je od ovog čovjeka koji je glasao da se troškovi dva rata stave na kreditnu karticu, kazao je Biden ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ A koko je on (Biden)glasao, kad se je pitalo o ratovima? (H J Res 114 ~ Use of Military Force Against Iraq ~ Yea) (S J Res 23 ~ Military Force Authorization /Afganistan ~ Yea) Seronja!! I sto je on mislio, kako bi se snosili troskovi tih ratova, ako ne sa 'kreditnom karticom'... Dobrovoljnim prilogom?

VL
PA
pahulja
18:06 12.10.2012.

Ne znam otkud novinar dobiva ili copy paste podatke. Ryan nije izgubio. Biden je za neke ljude jedva odrzao status quo, samo sa status quo se ne moze dalje. Po americkim procjenama istina je upravo suprotna. Ryan je bio ok. Mozemo pozdravit Obamu koji je hvala bogu na odlasku.

VL
TE
teoodd
23:39 12.10.2012.

CNN anketa je Rayan 48% Biden 44% i ako su CNN gledaoci vise skloni Obami. Ocjene Bidenovog ponasanja necu pisati jer koje trebao on je vidio i cuo .

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.