Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VRUĆA FOTELJA

Za ravnatelja HRT-a kandidira 10 kućnih kandidata i 9 ponavljača

hrt (1)
Foto: Dalibor Urukalović/Pixsell
1/3
18.03.2010.
u 12:31

Odluka o imenu novog šefa HRT-a "pada" u ponedjeljak, 22. ožujka! Od 22 prijave kandidata za glavnog ravnatelja HRT-a pristigle na ponovljeni natječaj za tu dužnost 19 ih ispunjava uvjete natječaja.

Otvaranjem kandidatura na Prisavlju danas je službeno počeo i drugi dio utrke za glavnog ravnatelja HRT-a. Od 22 prijave kandidata za glavnog ravnatelja HRT-a pristigle na ponovljeni natječaj za tu dužnost 19 ih ispunjava uvjete natječaja, utvrdilo je Programsko vijeće HRT-a.

Natječajne uvjete zadovoljili su Duško Radić, Jozo Rajkovača, Zoran Kalinić, Branimir Ježić, Marijo Kraljević, Damir Šimunović, Goran Rotim, Ivan Salečić, Vesna Dubovečak, Marko Malnar, Branko Debeljak, Nada Prkačin, Jakov Sedlar, Goran Radoš, Vjekoslav Krsnik, Veljko Jančić, Emil Čić te Josip Popovac i Nikola Kristić.

Zbog nepotpune dokumentacije nisu prošli Marko Ugarković, Branimir Farkaš i Božo Čajić. Od kandidata koji su ispunili uvjete ovaj put ih čak deset ih dolazi s HRT-a, među njima i aktualni v. d. glavnog ravnatelja HRT-a Josip Popovac, koji se jučer ipak nije pojavio na sjednici. Preko predsjednika Vijeća Zvonka Milasa poručio je vijećnicima kako "misli da nije korektno da nazoči sjednicama dok ne prođe izbor".

Inače, na ponovljeni natječaj javilo se čak devet istih kandidata s prošlog, u veljači propalog natječaja za šefa Prisavlja, pa će ponovljeni intervjui s njima očito biti "utvrđivanje gradiva" i za vijećnike i za njih same.

No i vijećnicima je očito već dojadilo otezanje i prisavska agonija pa su odlučili da se prvi dio razgovora s kandidatima održi već sutra (petak) u podne, a drugi dio u ponedjeljak, 22. ožujka u 10 sati, nakon čega će se odmah pristupiti i glasovanju za izbor glavnog ravnatelja!

Ime novog glavnog ravnatelja doznat ćemo, dakle, u ponedjeljak, 22.ožujka, poslije 16 sati! Živi bili pa i to vidjeli.

Komentara 5

OB
-obrisani-
13:31 18.03.2010.

Moj glas za Jakova Sedlara.

MO
morituriite
13:52 18.03.2010.

I moj glas za Jakova Sedlara.

OB
-obrisani-
15:12 18.03.2010.

Zašto mi je izbrisan komentar!!?? I moj glas za Jakova Sedlara!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije