Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROTUPOŽARNE SNAGE
Povratak na članak

Za rat s požarima spremno 14 letjelica Hrvatske vojske

Nikad nismo bili toliko pripremljeni za neku protupožarnu sezonu kao što smo ove godine, kažu u MORH-u

Komentari 2

NJ
Njamanjam
18:56 15.06.2011.

A nije li to posao vatrogasaca?

VL
KR
kroatist
22:06 15.06.2011.

posao vatrogasaca je na tlu a u pravilu u cijelom svijetu zračni sustav protupožarne obrane je u nadležnosti oružanih snaga koje ne moraju prolaziti procedure kao sve druge državne službe također se koriste usto i za neke druge zadaće usput te usto imaju več pilote obučenije i na večim letjelicama te prolaze samo manju doobuku za protupožarne zrakoplove. To je također i jeftinija varijanta jer bi se kao vatrogasna postrojba takve namjene trebala nanovo osnivati, obučavati pilote te vjerojatno i nabavljati još zrakoplova pošto dio ovih zrakoplova ,mora biti u sastavu oružanih snaga - to je od strateške važnosti. Svaka čast našim momcima..vrhunski majstori

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.