Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pomoć
Povratak na članak

Za predškolu djecu romske nacionalnosti 460.000 kuna

– Djeca koja su ove godine krenula u prvi razred pokazala su vrlo dobre rezultate u izražavanju, komunikaciji, poznavanju hrvatskog jezika i savladavanju gradiva – ističu u Međimurskoj županiji

Komentari 12

MA
marras85
02:07 07.01.2012.

Naslov je neprimjeren svi imaju pravo na predskolski odgoj. Djeca se nebi smjela nacionalno djeliti.

VL
Avatar ReTuRn Of ThE AlieN
ReTuRn Of ThE AlieN
17:40 05.01.2012.

Romima dati ista ona prava koja uživaju kod Sarkozyja

VL
BK
B Kosa
18:36 05.01.2012.

Otkud Madarima pare zale se da su u gorem blatu od nas. Sa romima znam po mnogim naseljima je jako tesko ici u korak koliko god das malo jer imaju mnogo djece

VL
Avatar smrtfasizmu
smrtfasizmu
22:25 05.01.2012.

Po vasim komentarima i plusevima se vidi da ste Nacisticki Bolesni i da za vas hrvate nema ljeka osim metka! Nikada necete biti ljudi, vi ste nacisticka stoka i ta bolest vam je u genima! Nosite kravate a gace suu vam prljave, drugima se rugate a vi ste gori od njih...! Bolje vam je vama nacistima hrvatima da pratite vaseg lidera Hitlera i preuzmete njegove korake i svi u jednom trenu da zapucate sami sebi u vasa pogana usta!! SMRT FASIZMU - SLOBODA NARODU!

VL
VE
velikazmija
00:08 06.01.2012.

smrt fašizmu kao prvo smrt komunizmu kao drugo ne mišaj u sve hrvate .ti hrvat nisim --hrvatima je više zla donio komunizam i dalje pišeš nema ljeka --lijek lijeka -itd zato iš dosta je smutljivaca i bez tebe odi dalekoaleko tamo daleko --

VL
VE
velikazmija
00:11 06.01.2012.

ista prava i romima i srbima i drugim manjinama ok zašto romi nisu ugroženi -a srbi jesu di to ima --

VL
KA
Karla
00:58 06.01.2012.

Drago mi je da se nešto radi i s tom dječicom. Jako je važno da se obrazuju jer će se samo tako probiti u normalan život i ostaviti one kaljuže u kojima su rođeni.

VL
BK
B Kosa
19:12 06.01.2012.

Smrtfasizmu nitko ovde nikoga nevrijeda jedino ti. tvoj komentar je pun sotonske mrznje pises Hrvatima nema lijeka bez metka to normalan covjek nebi napiso javno pogotov za ni jedan narod na svijetu To su tvoji radili od 1941 do 1991 i sada si frustriran sto su Hrvati dobili kakvu takvu drzavu

VL
TR
trijumfator
19:12 06.01.2012.

Nažalost, taj je novac skoro pa bačen u vjetar. Znam mnogo romskih obitelji koje živi u mojoj blizini, i nažalost, badava se trude i škola i država i svi, ako roditelji ne žele suradnju. Svjesni su da im se isplati praviti se glupim i uzimati sva prava. Ako neznaju naš jezik, kako onda znaju pročitati sve moguće obrasce okoje nažalost veliki dio visokobrazovanih ljudi ne može razumjeti i saznati svoja prava? Kako razumiju pratiti sapunice na tv-u, pjevati narodnjačke hitove, i slično, a kad dođu u školu odjednom \"zaborave\" jezik. Da ja sad dođem živjeti u Njemačku, Francusku, SAD nitko mi nebi tolerirao neznanje jezika, a njima čiji djedovi i pradjedovi su rođeni u Hrvatskoj imaju pravo ne naučiti jezik kod kuće.

VL
PI
piranha2
20:07 06.01.2012.

pošto i kod meme ima roma mogu reči da do sad nijedno dijete nije završilo osnovnu školu

VL
SA
samoborka
23:26 06.01.2012.

Admine, znam da je pljuvanje po Hrvatima jedino dozvoljene, štoviše i poželjno na vašem portalu,a i po ostalim domaćim portalima! To samo govori o tome da su mediji i portali u vlasništvu osoba upitnih namjera i orjentacija! Ali mogao bi biti toliko ljubazan da pobrišeš komentar dotičnog komentatora smrtfašizmu! Cijenjeni smrtfašizmu, postoji jedna i JEDINA istina, a to je da vas Srbe Hrvatska boli! A boli vas zato jer ste svjesni svega; svoje krivnje, svojih nedostataka, naših prednosti, ljepota naše zemlje, naše bogate tradicije, našega mora, planina, ljudi...I zato svim silama pokušavate staviti nas pod istu kapu i barem mentalno izbrisati granice između naših država,kada to već niste uspjeli tenkovima i topovima! Da, sve je to bilo vaše u Jugi, sve ste vi to iskorištavali i prisvojili...zato znam kako se probuditi iz toga slatkog sna! Suosjećamo mi s vama, i znamo kako vam je.. Nije vam lako!!

VL
Avatar Hrvatski vukodlak
Hrvatski vukodlak
23:55 06.01.2012.

Dobro je da i oni jednom omaste brkove.Barem malo.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.