Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
modernizacija vojske
Povratak na članak

Za Patrije, remont MiG-ova, ophodni brod i puške milijardu kn

U državi se nadaju da će posao gradnje ophodnih brodova dobiti hrvatsko brodogradilište

Komentari 7

AA
Aartur
20:00 31.12.2012.

Remont šest Migova za 80 milijuna kuna, sve me strah kakva će biti kvaliteta tog remonta

VL
DO
Dongfeng
19:10 31.12.2012.

Odmah raspustiti citavu hrvatsku vojsku i prodati svu modernu vojnu opremu. Iskljucivo zadrzati jeftine materijale za asimetricni rat. Znaci, mine i druge eksplozive, AT oruzja, snajpere. A s obzirom da to ne mozemo unutar NATOa, izaci iz NATOa (to u svakom slucaju). Time bi se drasticno poboljsao drzavni proracun a nista ne bismo izgubili. Nece nas nitko napasti, a ako nas i napadne po svoj prilici cemo imati bolju vlast nego sada. Vojska nije potrebna udovoljavamo svim zahtjevima stranih sila. Potrebna je onda kada politika kaze "ne". Tako da je postojanje vojske, uz sadasnji politicki smjer, totalna glupost i trosenje proracuna na nista. I da neki ne misle da se salim - skroz sam ozbiljan. I ne bi uopce bili jedina zemlja na svijetu bez vojske.

VL
CR
crocro
19:11 31.12.2012.

Ukinite zauvijek MIG-ove. Mi ne pripadamo istočnom bloku. Mi pripadamo NATO savezu. Zato NATO ne gleda blagonalkono na vaše postupke. Kako vam samo nije dosadilo imati posla s tim MIG-ovima, već su dosadili cijeloj Hrvatskoj a vas to ne brine. Dali netko ima kakve interese ako forsira MIG-ove.

VL
Avatar airbizz
airbizz
19:20 31.12.2012.

vojska je zastarjela institucija.što radi hrvatski vojnik u afganistanu?!to je nekoliko tisuća km daleko od kuće.To se samo dodvorava američkoj administraciji i njihovim niskim ciljevima,odnosno njihovim naftnim i novčarskim korporacijama.

VL
DO
Dongfeng
19:34 31.12.2012.

Pa hajde vi koji dajete minuse, recite cemu hrvatska vojska trenutno sluzi, cemu? Sto ce nas, Srbi napasti? Ili nas ta vojska stititi od drzava s kojima se udruzujemo, stititi nas od Italije i Madjarske? Ili nas mozda stiti od naprednih drzava tipa Njemacke? Ono, uzas jednom Hrvatu da njime vlada napredni Nijemac, vojska nam treba da vlada lokalno pleme Bandicevo ili Milanovicevo. Ma cemu ta vojska hrvatska sluzi dajte napisite bas me zanima, od koga me brani ta vojska? Sto uopce brani ta vojska pa sve smo ili dali ili rasprodali! Pa to je kao da banka bankrotira, zatvori svoja vrata, ostane prazna zgrada koja se ne obnavlja, i sad ispred te zgrade patrolira gomila zastitara. Da to netko vidi pomislio bi da ludjaci unajmljuju zastitare, ali ista situacija na nivou drzave vam je smislena.

VL
CA
CaptainAmerica
19:37 31.12.2012.

Kakva glupost...raspustit Hrvatsku vojsku...pa nisu nam susjedi norvezani ili belgijanci,,,svi mi znamo kakvo bi zlo lako moglo doci sa istoka..ne treba se samo u NATOvu obranu nadati,,.to sto se MIGova tice, stvarno ih se treba rijesiti, brodove OBAVEZNO izgraditi doma pa ih naoruzat svedskim sistemima, a HS gradi vrhunsku svijetsku kvalitetu...

VL
MA
mamuti
19:50 31.12.2012.

ma kakvi Mig -ovi .....brodovi i ostali bakaraci..... podjeliti oruzje da si ljudi popune arsenal...zolje , stingere, bazuke..... raspustiti vojsku ...koji ce nam k.... uspjeli smo se obraniti od komsija cist primjer Afganistan .. moze doci tko god hoce da hoce da popusi Afgancu i potrosi miliarde dolara za nista....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.