Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRESUDA PEDOFILU

Za obljubu 6-godišnje djevojčice osuđen na četiri godine zatvora

pedofil
Željko Grgurinović
17.03.2010.
u 13:14

Sutkinja Snježana Mrkoci kazala je za Večernji list da je izrekla strožu kaznu jer je Palaić već nekoliko puta osuđivan zbog obiteljskog nasilja.

Vijeće Županijskog suda u Sisku, kojim predsjeda sutkinja Snježana Mrkoci, izreklo je kaznu zatvora Mariju Palaiću (24) iz Cerja Letovanskog u trajanju od četiri godine za kazneno djelo obljube djeteta, odnosno počinjenje radnje izjednačene sa spolnim odnosom.

Istodobno, izrečena mu je sigurnosna mjera obaveznoga liječenja od alkoholizma te mu je određen pritvor do pravomoćnosti presude kako ne bi ponovio djelo.

Sutkinja je kazala za Večernji list da je izrekla strožu kaznu jer je Palaić već nekoliko puta bio osuđivan zbog obiteljskog nasilja.

Kazneno djelo Palaić je počinio u kolovozu 2009. godine u Cerju Letovanskom kad je došao svojim prijateljima. Zajedno su konzumirali alkohol, nakon čega je ušao u susjedovu kuću u kojoj je bilo dijete. Zatim se začuo plač šestogodišnje djevojčice.

Komentara 7

RU
Rumba
13:46 17.03.2010.

Sutkinjo, jeste li Vi uopće normalni i kako Vas nije samo sram dosuditi tako mizerno nisku kaznu za takvo zlodjelo nad nevinim djetetom ?Jadnu djevojčicu je manijak uništio za čitav život a pitate li se samo kako je tek roditeljima nesretne curice? Mogu Vam reći da je riječ gađenje koju osjećam naspram Vas i sudstva preslaba ... Zanima me još samo kako li gosp.ministar Šimonović gleda na tu sramotnu presudu ...

AA
aha-aha
14:26 17.03.2010.

a koja je to blaza kazna za ovaj slucaj???? uvijek me ovo naljuti pa zar je moguce da takve ljude pustaju ponovno medu djecu sta misle da nikad to nece ponovit?? sta je njemu olakotna okolnost to sto je alkoholicar, cuj to obavezno lijecenje od alkohola. to ga je vjerojatno malo sputalo da ne nacini i gore. uzas

OB
-obrisani-
13:40 17.03.2010.

4 godine jos jedna sramota za sudsvo .I onda ponovno u crnoj kronici pise naslov Vec prije poznat Policiji .Investirajte u zatvore jer sigurnost u zemlji ce uskoro bit vaznije od novaca.A ustedit ce te novce na pusta ta sudenja itd

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije