Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
06.04.2024. u 10:54

Svijet se mijenja, mladi danas vrlo rano postižu uspješne karijere, ali, nažalost, ne i u politici

Komentara 3

Avatar Bill Carson
Bill Carson
12:01 06.04.2024.

Zašto to mora ići na silu? Mladih nema na listama jer ih nema dovoljno jakih i politički razvijenih da dođu na listu. Kod žena je također ista stvar. To je kao da ja pitam zašto nema dovoljno žena na studijuju strojarstva, ali zato ima previše žena na pravu i ekonomiji. Kada se stvori broj, onda i statistika bude bolja.

MA
majeltomoguce
14:24 06.04.2024.

Znate li tko je zapravo najbolji HDZ-ovac? Ivan Radić! Da li opće itko zna za njega? Čovjek ima 36 godina i gradonačelnik je Osijeka. Tamo radi fantastičan posao, dobronamjeran je i miroljubiv, a komunikacija sa političkim protivnicima je takva da ga ja nikad nisam čuo da je nešto loše rekao o nekome! Dakle nezamislivo za današnju političku kulturu u RH! Ali taj čovjek nikada neće postati premijer ili ministar, jer je to čovjek koji radi i kao takav nije interesantan. A kada bi mjerili postignuća i sve ostalo bio bi uz bok Plenkoviću i za 10 levela ispred Milanovića. Zbog takvih, mladih ljudi je najveća šteta što nismo imali političku lustracijui pustili takve ljude da vode državu.

MA
majeltomoguce
14:17 06.04.2024.

Zašto? Uvijek taj zašto! Pa da imate 10 Margaret Thatcherica u RH siguran sam da bi sve bile na privim mjestima bez obzira na stranku, ali nema! Ministrica Koržinek je na prošlim izborima dobila manje od 1000 glasova - a žena je ministrica bez afera, simpa, dobronamjerna ... Čemu to forsiranje da žena mora biti na prvom mjestu? Neka na prvom mjestu bude najbolji - bez obzira na spol i sve ostale nebitne kriterije za političara! Interesantno da nikome nije problem što je samo 10% vozačica taksija ili kamiona, e ali kad je manji postotak u politici - eto je problem! Prestanite više mlatiti praznu slamu i prodavati maglu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije