Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rat gljivara
Povratak na članak

Za istu gljivu jedan tvrdi da je jestiva, drugi da je otrovna

Tomislav Lukić, autor “Toksikologije gljiva”, tvrdi da se dr. Božac obrušio na njegovu knjigu jer ne uvažava upozorenja znanstvenika iz Europe i regije o otrovnosti gljive

Komentari 2

VL
vladek
11:42 01.02.2013.

Ma sve su gljive jestive,samo jedne su jedanputa a druge višeputa

VL
MO
mozel
12:37 01.02.2013.

Jedan tvrdi da su jestive,a drugi tvrdi da su otrovne ? e sada tko je u pravu ?ja bi rekao da bi bilo dobro onome koji tvrdi da su jestive da gljive spremi za jesti i da pojede,a ovaj drugi koji tvrdi da su otrovne neka ceka sta ce se desiti sa ovim sto ih je pojeo i tadan ce se utvrditi istina tko je u pravu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.