Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GAF TJEDNA

Za HEP građani su kmetovi, a poduzetnici gospoda

Zagreb: Hrvatska elektroprivreda
Foto: Marko Lukunicl/PIXSELL
1/3
27.08.2023.
u 12:35

Zbog skandala s nazivljima koje su koristili na online obrascima HEP se morao i ispričati kmetovima, pardon građanima

Na HEP-ovoj službenoj stranici za slanje online obrazaca u dijelu za slanje upita postoji kratka uputa za slanje tih obrazaca.
Uputa se sastoji od fotografija na kojima je prikazano što sve korisnici moraju upisati, odnosno gdje na računu pronaći potrebne podatke.

Klikom na prikaz tih fotografija na uputama moglo se vidjeti da su one, fotografije, odnosno ti fajlovi, izvorno spremljeni pod imenom "kmetovi" za korisnike kućanstava, odnosno "gospoda" za poduzetnike.

Tek nakon tog otkrića HEP kojem šefuje Frane Barbarić je promijenio te sramotne nazive pa tako sada umjesto "kmetovi" i "gospoda" stoji "kućanstvo" i “poduzetništvo". Zbog tog skladala iz HEP-a su se morali ispričati kmetovima, pardon građanima.

POVEZANI ČLANCI:

- Poštovani, zahvaljujemo Vam što ste ukazali na neprimjereno naslovljavanje ilustracija na webu HEP Opskrbe, do kojega je došlo nenamjernim propustom i koje je u potpunoj suprotnosti s temeljnim vrijednostima HEP-a te poslovnom politikom i praksom odnosa s kupcima HEP Opskrbe. HEP Opskrba se zbog propusta iskreno ispričava svim svojim kupcima. Odmah po saznanju ilustracije su preimenovane u skladu sa službenim i uobičajenim označavanjem svih vrsta dokumenata koji se objavljuju i koriste na webu. Zaposlenik odgovoran za konkretni dio radnog procesa je opomenut, a daljnji koraci će se provesti u skladu s internim aktima HEP grupe. Također, poduzet će se sve potrebne edukacijske i druge mjere kako se ovakve situacije ni bi ponovile u budućnosti - kazali su u HEP-u. 

>> VIDEO Otvoren novi podvožnjak u Osijeku vrijedan 7 milijuna eura: Građani ga sanjali pola stoljeća


 
Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
21:37 27.08.2023.

Tragikomično je da svuda po RH jednostavno funkcioniraju - bande lopova.

RA
Raff2
19:44 27.08.2023.

Uhljebnička tvrtka... najgora usluga od svih državnih tvrtki.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije