Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Olujno nevrijeme

'Za dlaku' izbjegao smrt: Dok se vozio, stablo palo na automobil

karlovac,oluja,drvo (1)
Foto: Dominik Grgurić/PIXSELL
1/9
Autori: dp/VLM, mb/VLM, tli/VLM
23.05.2012.
u 19:40

Najdramatičnije je bilo u centru Karlovca gdje se odlomilo stablo javora te palo na vozilo Golf koje se u tom trenutku kretalo cestom. U Sisku su poplavljene ulice...

Nevrijeme praćeno tučom načinilo je manje štete na prigradskom karlovačkom području, a najveću štetu izazvalo je u samom središtu grada kada je vjetar iščupao teško stablo javora koje se potom srušilo na vozilo koje se u tom trenutku kretalo cestom. Vozač je, srećom, zadobio samo posjekotine na ruci, dok je automobil Golf  znatno oštećen.

– Vozio sam se s posla, odjednom se na moj automobil srušilo drvo, a danas mi je u horoskopu pisalo da ću se naći na pogrešnom mjestu u pogrešno vrijeme – rekao je lakše ozlijeđeni poštar Dražen Rade.

– Obišao sam prigradska naselja Mahično, Goršćake i Tuškane. Ondje je vjetar dizao crjepove na obiteljskim kućama, nešto stupova je nagnuto, ali šteta nije velika i u tijeku je sanacija – kazao je dogradonačelnik Karlovca Dubravko Delić.

Oluja je iznenadila i stanovnike šireg područja Zagrebačke županije, ali i Siščane.  Kiša je jače padala na potezu Velika Gorica, Pisarovina, Jastrebarsko i Samobor. Prema dojavama građana u Županijski centar 112 Zagreb, na prometnicama se nalaze polomljene grane, a pokidani su i električni vodovi, priopćeno je iz DUZS-a. Na području Jastrebarskog prilikom ispaljivanja protugradne rakete zapaljen je krov skladišta trgovačkog centra Lidl. Požar je ugašen, a u njegovu gašenju sudjelovalo je 12 vatrogasca te dva vozila DVD-a Cvetković i Jastrebarsko.

Oko 17.30 sati u samom središtu Siska padala je uz kišu i tuča veličine lješnjaka. Sustav odvodnje nije mogao prihvatiti veliku količinu padalina pa su poplavljene ulice, kao i neke podrumske prostorije. Tuča, prema prvim informacijama, nije napravila štetu na objektima i vozilima.

 

Komentara 5

MR
mracinovac
20:19 23.05.2012.

Srića u nesrići.

Avatar Tiran
Tiran
20:39 23.05.2012.

Da se vozio u novijem autu siguran sam da bi bio pokojni

DU
Deleted user
20:41 23.05.2012.

ma daj, puše vjetar, pada kiša, drveća se ruše a ovaj se vozika....\"s posla\". Dok je takvo vrijeme staneš negdje, skloniš se i pričekaš tih 5-10 minuta da prođe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije