Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE ŠALA

Za 10 eura kupite kuću iz snova!

dubrovnik
19.07.2012.
u 22:45

Zvuči nevjerojatno, ali je istinito. Za samo 10 eura mogli biste kupiti kuću iz snova u Francuskoj.

Zvuči nevjerojatno, ali je istinito. Za samo 10 eura mogli biste kupiti kuću iz snova u Francuskoj! 

U današnje vrjeme globalne krize sve je teže prodati kuću, zemljište ili stan. S tim problemom dobro je upoznata jedna agencija za prodaju nekretnina koja se dosjetila kako privući potencijalne kupce i prodati nekretnine bez snižavanja njihove cijene.

Svaku je kuću potencijalnim kupcima ponudila putem lutrije, a svi zainteresirani mogu postati vlasnici iste ako kupe srećku za samo 10 eura.

- Sigurno bismo ih prodali. No ovako ne moramo čekati neodlučne da donesu odluke ili da im banke odobre kredite. Svi zainteresirani mogu kupiti srećku i nadati se da će osvojiti kuću.

- Na vrijednost kuće dodajemo komunalne i administrativne troškove i tada dobijemo cijenu nekretnine. Tek tada odlučujemo koliko ćemo srećki prodati, a kada ih sve prodamo zaustavljamo igru i izvlačimo sretnog dobitnika - ističu organizatori. 

- Kuća vrijedi 264.000 eura, a ja sam uzeo četiri srećke, dakle platio sam samo 40 eura! Meni se to čini odlično, ne želim dizati kredite i ulaziti u nesigurnost kada ne znamo ni hoćemo li sačuvati posao - rekla je potencijalna buduća vlasnika. 

 

 

Komentara 17

KO
komora
08:04 20.07.2012.

Nije to ništa novo - samo će žrtve biti nove. I u Austriji su se nedavno vlasnici koji ne mogu prodati svoje precijenjene nekretnine, domislili na ovakav način naći nekoga. Suma sumarum, ne pije vode. Jer da to šljaka, niti bi bilo više nekretnina za prodaju i svi bi kupovali samo lutrije. HA, Ha, ha

LE
Leoness
09:33 20.07.2012.

a dobitna srećka će, gle čuda, vjerojatno ostati neprodana......šteta, i kao što kažu na našem Lotu, više sreće idući puta....

BI
bilikamen
23:08 19.07.2012.

Za 10 eura kupite kuću iz snova! ------------------------------------------ ............kažeš kuća iz snova. A ima li za tu cijenu koja iz jave.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije