Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Smrtonosni virus
Povratak na članak

WHO: Epidemija ebole u Zapadnoj Africi je izvan kontrole

- Epidemija se širi brže od naših napora da je stavimo pod kontrolu-rekla je Margaret Chan, šefica Svjetske zdravstvene organizacije. Izjavila je da ako se situacija nastavi pogoršavati, posljednice mogu biti katastrofalne

Komentari 4

RO
robertbruckner
18:44 02.08.2014.

a od kud ebola tamo kad je nije bilo, iz cijeg je to opet "laboratorija" pobjeglo, vjerovatno su i za to rusi i putin krivi

VL
IC
ice12
21:30 01.08.2014.

Bit ce da je neko cjepivo na vidiku i trebat ce ga prodat.

VL
MA
malena1983
22:46 01.08.2014.

Za ebolu nema lijeka tako da zaboravi na cjepivo...Ovo je jako lose, samo manje ljudi procita ovakav članak nego neku selebriti budalaštinu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.