Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Internet zakazao

Web-stranicu HDZ-a srušio hakerski napad

hdz (1)
VL
04.12.2011.
u 10:38

Prošli tjedan hakeri iz organizacije NullSecurity Croatia najavili su rušenje HDZ-ove stranice, no ne zna se tko je srušio stranicu vladajuće stranke

Pristup internetskim stranicama HDZ-a od ponoći nije moguć, odnosno srušeni su server i web-stranica te političke stranke.

Prošli tjedan hakeri iz organizacije NullSecurity Croatia najavili su rušenje HDZ-ove stranice. Iz Građanske akcije, koja je cijeli protekli tjedan različitim performansima "provocirala" HDZ, poručuju da ne stoje iza napada na web-stranicu, ali poručuju kako će policija sigurno istraživati taj slučaj.

Kako neslužbeno doznajemo, policija traga za hakerima koji su sinoć od 21 sat onesposobili stranicu HDZ-a slanjem 100 mailova na kontakt adresu.

Ključne riječi

Komentara 30

EU
eurobanana
14:20 04.12.2011.

Computing and Network Infrastructure for Controls . tesko rusiti hrvatske stranice koje su u 1980 g. . kasne,......................adz ima zastarjele servere

BL
Bljakonja
11:27 04.12.2011.

Nepismeni glupane...piše se SRUŠEN, a ne \"suršen\"... Bože dragi, kakvi nepismeni rade za ovaj list...

ST
Stojimir
13:12 04.12.2011.

Opet čistačica uštekavala usisavač, a kak nije bilo slobodnog štekera ištekala server.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije