Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bivši šef diplomacije
Povratak na članak

Dačić: Srbija nije kandidirala Jeremića za glavnog tajnika UN-a!

Države kandidiraju. Srbija još nije nikoga kandidirala – rekao je Dačić

Komentari 10

19
1995josip
13:59 24.07.2014.

Cirkusant koji nezna da je cirkus Jeremić propao .

VL
TH
thekurcula
14:29 24.07.2014.

Pa sad........propao, nije propao, zavisi čime merimo. Politika kao zanat svakako ne nosi previše sigurnosti za zaposlene - danas jesi a sutra te nema, ali mali Pozderac, ako bismo hteli da teramo komendiju pa da njegov cirkus poredimo sa tvojim, ili mojim, da se ne naljutiš, svakako da je ostavio u političkoj areni nesravnjivo više traga (čovek je bio glavna faca UN a i mesto ministra vansjskih poslova za nas dvojicu je kao za buvu skok u kosmos!) , a i pored toga on se dobro "nafatirao" i dosad, i ono što mu u budućnosti još predstoji ti i ja možemo samo da sanjamo (on će, recimo, kad mu, i ako mu, ponestane džeparca za viski i cigare, da prijavi neko predavanje negde, u nekom mondemskom mestu, i da od 200 slušalaca uzme 20-ak hiljada evra za sat vremena!)

VL
Avatar LaMer
LaMer
15:37 24.07.2014.

... retkozubi opančar nema šanse , ko ni hrvatska Besna !

VL
Avatar bosanac1951
bosanac1951
16:10 24.07.2014.

Jeremić da bude glavni tajnik UN-a ??? Ma daj kakve gluposti....To se neće nikada desiti...

VL
NB
Ne_Bumo_Se_Dali
15:03 25.07.2014.

Pa zašto ne pustite čoveka da se kandiduje, kad mu se to mesto toliko omililo. Pa i kad ne bude izabran, ipak će moći na svoj biografski rovaš da stavi recku: "Kandidat za glavnog sekretara Ujedinjenih nacija!"

VL
Avatar Illyrian
Illyrian
09:59 26.07.2014.

Kada je u svojstvu ministra inostranih poslova serbistana od američkog ambasadora dobio informaciju u zgradi UN da će Kosovo proglasiti nezavisnost i da je to gotova stvar, dotični konvertit plakao je ko ... niko. Od tada se nije oporavio, uvijek gura nos tamo gdje ne treba. Jadik.

VL
Avatar whitesnacke
whitesnacke
10:57 28.07.2014.

Njemu nije bio potreban Dačić ni kada je postao skretar UNa a kamoli sad a još manje mu treba Vučić za bilo kakvu kandidaturu, a ovi što ga pljuju su ga isto pljuvali i prošli put i opet će na kraju da jedu od muke ono što se ne jede!

VL
IV
ivanjoksimovic
15:34 24.07.2014.

Licno poznajem coveka, bili smo komsije u New York-u. Tip je zverka i stravican zajebant. Dosao je vec do mesta prvog coveka UN-a, bez pomoci drzave i stranackih kolega. Lobirao je za sebe po celom svetu, samoreklamirao se i uspeo. To treba postovati. Greska banana drzave Srbije je u tome sto njegovu poziciju na tom mestu uopste nije iskoristila zbog unutrasnjih politickih sukoba i sujete politicara.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.