Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bez carinika
Povratak na članak

Vuk Drašković: Na državne granice će pasti paučina

Niti će biti vojske, niti policije, niti carinika. Jednostavno, kao za vrijeme stare Jugoslavije sjest ćemo u auto i putovati kroz Hrvatsku, Sloveniju i dalje dok postoji Europa, a da nas nigdje neće zaustaviti carinik

Komentari 7

SI
siljo2009
06:22 29.01.2013.

Poslje bitke lako je biti general. Što se nije zalagao za mir 1991.

VL
DE
deda58
22:11 28.01.2013.

Zasto to nije govorio 91.

VL
KA
KapetanNemo
22:44 28.01.2013.

Vuk dlaku mijenja, ali ćud nikada! Činjenice o jednom, a on uvijek svoje. P.s.: Načekat ćeš se, Vuče, Srbije do Islanda. Kako bi zagorci rekli: nigdarjeva. Potekla ti opet slina na mastan zalogaj, ali je zeko u šumi.

VL
Q
Q
23:42 28.01.2013.

Kada zemlje bivše Jugoslavije uđu u EU na granice sadašnjih država past će paučina. Niti će biti vojske, niti policije, niti carinika. Jednostavno, kao za vrijeme stare Jugoslavije sjest ćemo u auto i putovati kroz Hrvatsku, Sloveniju i dalje dok postoji Europa. Možda ali ne za tvoga života :)

VL
UR
u.r.a.r.
11:53 29.01.2013.

Kakvih li mudrolija od bradonje koji je organizirao i slao(među prvima) dobrovoljce četnike u Hrvatsku da bi stvarali veliku srbiju a usput malo pljačkali, ubijali, silovali i palili. A vidi ga sad, veći pacifist od Gandija.

VL
OB
-obrisani-
08:30 30.01.2013.

San o velikoj, a ovaj put o još većoj Srbiji nije umo!

VL
ZO
zo311052
09:33 30.01.2013.

Vuk ima puno putera na glavi. Posle sečenja ruku koje nose zeleni (muslimanski) barjak i vojnih paraformacija (srpska garda) ,sada beži od Haga i dodvorava se. Nema većeg pacifiste od njega. Sada bi prodao sve samo da ne ide ude u Hag. Ali , šta će biti posle,kad se EU raspadne? opet ostaju ,neke ,granice i opet rat. Razmišlja se kao da je EU za svagda.Kao da nije trenutna opcija moćnika i njihovih interesa. To se vidi po Grčkoj,Španiji, Francuskoj itd. Profitirala je NJemačka ,ali na nazadovanju drugih. Tako se ne može stvarati prosperitetno društvo. Nepravda ,kad-tad izađe na videlo i eto nove bune i rata. Samo se pravom i pravdom može stvoriti prosperitetno društvo .Toga u kapitalizmu,po definiciji, ne može biti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.