Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rekordni vodostaj

Vrhunac vodenog vala danas dolazi u Hrvatsku!

poplava,dunav,vukovar,batina (1)
Branimir Bradarić/VLM
12.06.2013.
u 23:53

Dunav je kod Batine, na ulasku u Hrvatsku, u 21 sat imao vodostaj od 759 centimetara te je to drugi najveći vodostaj u povijesti

Vodeni val koji putuje iz Mađarske trebao bi stići i prije nego je najavljeno.

- Vodeni val, koji je trenutačno od Hrvatske udaljen manje od 100 kilometara, mogao bi biti i manjeg intenziteta nego što je očekivano. Ne očekuju se veća izlijevanja niti katastrofa - kaže Zoran Đuroković, voditelj Glavnog centra obrane od poplava. Vrhunac bi trebao biti u četvrtak između podneva i popodnevnih sati.

Dunav je kod Batine, na ulasku u Hrvatsku, u 21 sat imao vodostaj od 759 centimetara te je to drugi najveći vodostaj u povijesti. Kod Iloka vodostaj iznosi 671 cm, u Vukovaru 666, a u Dalju 906 centimetara.

Mjesta panici nema, a nasipi su u odličnom stanju, rekao je za Dnevnik 3 Stipan Šašlin, načelnik općine Draž.

>>Izvanredno stanje na Dunavu! U Vukovar se 'slili' dobrovoljci

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije