Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
udarac
Povratak na članak

Vrhovni sud odbio Obamin plan protiv klimatskih promjena

Odluka Vrhovnog suda, za koju je glasalo pet od devet sudaca tog suda, težak je udarac za američkog predsjednika koji je borbu sa stakleničkim plinovima postavio za glavnu zadaću svog mandata

Komentari 5

MA
masterYoda
08:18 10.02.2016.

Novac iznad svega, nažalost.

VL
MI
mirr
10:32 10.02.2016.

svo zlo danasnjice potjece od liberala

VL
Avatar @proma-trač
@proma-trač
10:46 10.02.2016.

U Hrvatskoj od kad više komunjare ne vladaju zrak nikad nije bio čistiji. Jedino se otpad drastično uvećao.

VL
Avatar nekakav
nekakav
07:14 11.02.2016.

naravno da je sud odbio taj plan. kakav bi to udarac bio americi, to obama nije rekao. smanjivanje emisija košta jako puno. a u uvjetima općeg napada na sve što proizvodi plinove, jako su popularni planovi čiste energije. otkud čistaista energija? odite danas na posao pješice, nemojte jesti ili koristiti ništa što je proizvedeno naftom, ugljenom. i ako mjesec dana. pa da vidimo gdje ste. jeste što uštedili. ista fora sa 'štednim i ekološkim žaruljama'. niti troše tolko manje, niti su trajne nešto. koštaju 10 puta više od obične 'sijalice', traju manje od nje. a u proizvodnji 'štedne' se troše goleme količine energije i štetnih sastojaka. da, ima i žive tu, a svi jako dobro po samima sebi znamo kud bacamo te žarulje. obična sijalica je daleko kvalitetnija i ekološki prihvatljiv izvor svjetlosti od bilo kojeg modernog izvora. troši puno energije? pa naravno da troši. ili možda netko misli da su švicarci jako ekološki osviješteni, kad imaju u prosjeku najjače aute u europi, skoro 150 konja? da, novac je u pitanju. svi koji misle da nije, varaju se. a i to nije tako loše. bez enormnih prihoda država potrošača nafte i plina ne bi bilo ni silnih naknada za poticanje zelene energije, kao ni puno toga. maknite naftu iz svojeg života, ako možete. orite zemlju konjskom zapregom, i za svoj proizvod tražite novca kolko mislite da to košta. ako ne možete biti konkurentan, prestanite se zanositi takvim idejama. eto, u njemačkoj vam je trenutno zanimljiv proces, nestaje organska proizvodnja kod puno proizvođača, jer ne mogu biti profitabilni.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.