Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ostaje na slobodi
Povratak na članak

Glavašu slijedi ponovljeni postupak u kojem kazna ne može biti veća od 8 godina

Potvrdili su Turudiševu odluku, slijedi ponovljeni postupak u kojemu kazna ne može biti veća od 8 godina

Komentari 16

Avatar delminium
delminium
10:45 25.05.2015.

branimire kriv si, kriv si jer osijek nije ocek,,,, branimire tvoje prezime bilo je strah i trepet u neprijateljskim redovima............branimire legendo hrvata, legenda za života

VL
DD
ddh
10:43 25.05.2015.

Spekuliranje t.zv. "novinara", da ce Glavas dobiti jos vecu kaznu nije nista drugo nego medijsko spletkarenje partijskih medija koji pokusavaju, a to ce nastaviti i dalje, pritisnuti sudove, da Glavasa osude na vecu kaznu. Ti t.zv. "novinari" nigdje ne spominju, da je Ustavni sud u svojoj presudi konstatirao, da prvotno sudjenje Glavasu nije bilo u skladu sa zakonom i da su mu tu povrijedjena sva moguca ljudska i ustavna prava. Ali to te " novinare" ne interesira, jer to ne interesira njihovu ideolosku bazu na Iblerovom trgu i njihove nalogodavce u tom slucaju iz okruzja Save Strbca, a niti njihovo komunisticko uvjerenje. I umjesto, da se svi koji su u prvom sudjenju Glavasu u tom sudjenju (DORH, sudci i medijski navijaci protiv Glavasa potpomognuti centalom s Iblerovog trga i raznim Terselickima i Pusicima, agentima Save Strbca) sad kod Glavasa za to izvine oni pocinju ponovno strikanje samo njima poznatih krivnji i dokaza protiv Glavasa. Pa vec danas suradnici cetnika iz t.zv, Krajine, Hedl, Pecnik te razni Jutarnji, Novi, Index i Vecernji pocinju novo spletkarenje protiv nekoga tko je branio i obranio Osijek i sprijecio, da to bude Ocek, nebi li ga ponovno osudili. To je sramotno poigravanje sa istinom i puko izivlavanje komunista. Ali ti neznaju drukcije. I s tim i takvim medijima nece se u Hrvatskoj nikad nista promijeniti.

VL
ZG
zorbas.grk
10:39 25.05.2015.

ma skinite mu se više s grbače

VL
PC
pristojan covjek
10:50 25.05.2015.

kakvo pravosudje imamo na mjestu kapetana dragana inzistirao bi da mi sude hrvatski sudovi!

VL
BR
brojevi
12:02 25.05.2015.

Nevjerojatne torture naših pravosudnih tijela nad herojima domovinskog rata. To treba shvatiti kao upozorenje svim Hrvatima šta ih čeka ako slučajno i pomisle na obranu otadžbine. Kolebanje, kao posljedicu domovinskog rata i proglašenje RH nije pokolebalo udbaško-komunističku bulumentu da nastavii tamo gdje su devedesetih posustali. Promjenom vlasti, nadam se, da će njihova epoha konačno biti okončana i HR krenuti u izgradnju boljeg i poštenijeg društva.

VL
AN
Antiflašist
13:09 25.05.2015.

Jedna od najvecih izdaja domovinskog rata je odluka DORH-a da ne istrazuje tko je iz okolnih srbočetničkih sela ispaljivao granate na Osijek. Tijekom granatiranja Osijeka ubijeno je preko 800 ljudi. DORH je sve četnike iz okolnih sela podveo pod 'sudjelovanje u oruzanoj pobuni' i na taj ih nacin abolirao. Dakle imate 800 ubijenih civila za koje nitko nije odgovarao niti ce odgovarati, a s druge strane imate nekoliko ubijenih srba i za njih se sudi svima i svakome, to je monstruozna izdaja osjeckih zrtava.

VL
KV
kvatrić
13:16 25.05.2015.

Hrvatski heroj ostaje na slobodi, a Titini i Dražini fašisti će da popi.de. Hihihi, veselim se njihovoj muci.

VL
Avatar petrolio
petrolio
11:01 25.05.2015.

da nije bilo glavaša. osijek bi pao, a slavonija bi bila okupirana od velikosrba koji mu to ne mogu oprostiti pa ga progone!

VL
Avatar TAJSAM
TAJSAM
13:38 25.05.2015.

Ostavite više na miru ovog čovjeka koji Vam je dao radno mjesto i svima nam Lijepu Našu. Što je previše ne ide ni sa kruhom. Okrenite se da Hrvatska živne a ne samo lajanje bez veze. Branimiru prepustite ribolov ili lov nek malo i taj čovjek živi na miru. A sad molim minuse koji komunjare stalno meni davaju. Živjela Hrvatska. Pozdrav dobrim ljudima

VL
BL
Blekpanther
12:49 25.05.2015.

Kakava kazna novinarcicu? Ponovno sudenje, oslobadajuca presuda i to je to! A onima koji su namjestili sudenje Faber, Hedl i oni jadnik od svjedoka koji je za stan dao lazni iskaz i postao krunski svjedok sudenje za lazna svjedocanstva nepostivanjeje ljudskih prava i nadoknadu stete generalu Glavasu za 6 godina provedenih po zatvoru ni kriv in duzan, a najbolje bi bilo da tadasnje perjanice HDZ-a Sanader, Seks pa i Karamarko priznaju nedjelo i kazu kako sa kim i u cije ime su organizirali politicko sudenje i progon jednog od najvecih i najuspjesnijih vojnika kojeg je domovinski rat imao. Pozdrav generale ma gdje god bio!!!

VL
J3
j38k32
14:04 25.05.2015.

siguran sam da ce ga pustiti na miru, ako i on pusti institucije na miru, i nekrene opet, kao i poslije kratkog vrijemena sa nekim zastrasivanje.

VL
DU
Duba
11:20 25.05.2015.

grozan je, ali pustite čovjeka već na miru!

VL
MH
mrtav-hladan
12:12 25.05.2015.

Glavas je zivi dobar primjer kriminalcima kako ubiti nekoga i izbjeci izdrzavanje zatvorske kazne .. Štrakom glađu ... Nije bez razloga Hrvatska čekala ulazak u Eu upravo iz poglavlja Krivosuđa kako onda tako i sada ništa se nije promijenilo Sačuvaja se nije promijenilo Sačuvaj te Bože Hrvatske pravde i pravice

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.