Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obrana policajca
Povratak na članak

Vrbić: Javnost je za to imala pravo znati

Vrbić kaže da je godinama istraživao kako se nabavljaju slike na crno

Komentari 9

GO
golub
19:02 16.09.2014.

Javnost je za to imala pravo znati. Pa to je strašno da cijeli vrh RH u lopovluku i zataškavanju lopovluka a policajac koji je savijesno obaljao svoju dužnost i prodrmao to gnijezdo zaslužio je nagradu a ne da mu se sudi.

VL
SP
spirajzlin
18:50 16.09.2014.

bravo za policajca...narod ima pravo znati sve o lopovima koji narodu kradu iza leđa...sve policijske i državne tajne i imuniteti su izmišljeni da bi nekolicina doživotno uživala na teret naroda..

VL
OS
osica
20:14 16.09.2014.

Bože dragi, u našoj državi ne možeš pošteno obavljati posao , a da te netko viši ne nadgleda,pstruira, stopira....... " Ako se profesionalno pobuniš protiv toga, jer to je jedina šansa da narod sazna istinu, na koju ima pravo," ako," ako si profesionalac, u tebi se sve pobuni - a oni ti sude". Zar se netko čudi da smo tu gdje jesmo. Pokradeni uzduš i poprijeko a oni štite pljaškaše . E moj narode....

VL
KA
kafka
21:23 16.09.2014.

Javnost je za to imala pravo znati. . . . . . I točka!

VL
UZ
uzor10
21:39 16.09.2014.

Svašta

VL
VV
Vražji Vrag
08:04 17.09.2014.

Prokletnici, kao štite jedni druge. Nitko neće odgovarati za sve te gadarije, samo će nastradati oni koji to žele ppokazati javnosti. Bježmo iz države lopova, bankara, političara.

VL
MI
Miro
12:49 06.10.2014.

Znači da policija štiti lopova a kažnjava prokazivača i zato ga sud kažnjava. Javnost ima pravo znati tko ga krade i što kradu ti lopovi: od Snadera do Merzel sve po redu. Nije prihvatljivo kažnjavanje za otkrivanje ukradenog i lažnoo stečenog!!! TRAŽIMO DA SE PŠOLICAJAC OSLOBODI OD SVAKE KAZNE, A KAZNE SLUŽBE KOJE ŽELE PRIKRITI LOPOVLUK NADANA VIDOŠEVIĆA

VL
OB
Objektivno...
04:22 17.09.2014.

Baš me zanima kako bi sudac Turudić osudio za sada nepoznate osobe koje su prepravljale knjige sjednica vijeća u zgradi Županijskomgsuda u Osijeku? I ima li javnost pravo to znati ili zo zreba zatapkazi i treba za klevetu i naknaduu štete presuditi svakoga tko se to usudi javno reči. Jer se jednom sucu krivičru čini da je riječ o - uroti protiv njega!? Nek "majstor" hrvatskoj javnosti prstom pokaže gdje u Kaznenom zakonu piše kazneno djelo urote pa ako ne piše da se još više zacrveni i sakrije u mišju rupu. Neznalica

VL
MA
Marino
05:55 18.09.2014.

Još jedan dokaz da smo lopovska država, i bilo bi jako dobro da svi to imaju na umu pri bilo kakvim izborima,glasanju ili referendumu. Dali uopče iči a za koga glasati neznam više. Ostanite kod kuće, građanska neposlušnost je legalna demokracija. A ova bijedna milicija, sudstvo, sabor i dr. sve zajedno na goli otok ali samo plivajuči.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.