Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PIŠE JAMES B. FOLEY

Što bi povratak Trumpa značio za Hrvatsku? Među omiljenim autoritarnim vođama bit će mu i Vučić

12.04.2024.
u 06:30

U izvješćima američkih medija od prošlog tjedna prikazane su aktivnosti Richarda Grenella u Srbiji, kojeg mnogi smatraju vodećim kandidatom za Trumpova državnog tajnika

Komentara 28

Avatar hadezeovci za Milorada
hadezeovci za Milorada
06:46 12.04.2024.

Dok je omiljeni Bidenov vođa Ljudevit Gaj s kojim se jučer čuo telefonom.

BP
Besposlen pop
08:24 12.04.2024.

Realno, Trump ni ne zna tko je Vučić. Jedan od onih 100 -tinjak kojima je darovao kemijsku olovku i ništa više. To što ju ovaj kompleksaš čuva na posebnom mjestu je druga priča, dijagnoza čak

RA
radijatori
11:19 12.04.2024.

Foley: ""Bla, bla, bla..." Za Hrvatsku i za Svijet bi bilo ne samo nužno, nego već urgentno, da Amerika prestane sa svojom krajnje toksičnom politikom i nastojanjem za potpunom kontrolom svega na Svijetu. Počevši od pljačke svega što uoče da se može opljačkati, obično kroz ratove, prevrate, obojene revolucije i slično, do poticanja nastranosti i kastriranja djece. Kako se za sada čini nemogućim da Svijet takve luđake stavi u karantenu, svaka američka izolacionistička politika, tj. Trump, tu je dobrodošla. To s jedne strane, a s druge, države koje su pod američkom kontrolom, onaj tzv. "slobodan Svijet", "vrt" itd., kojeg je i Hrvatska i EU dio, trebaju početi voditi suverenističke politike. Ovo posljednje će biti teško, jer robu i slugi je teško ponovno postati slobodan čovjek.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije