Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Vrabec-Mojzeš: Nisam bila u upravi Radija 101 i nisam kriva za dugove

zrinka
Arhiva VL
18.02.2010.
u 23:16

Na naš članak o savjetnicima predsjednika Ive Josipovića reagirala je Zrinka Vrabec-Mojzeš, koja ističe da je u vrijeme kad je ona bila glavna urednica Radio 101 imao slušanost i preko 40 posto, a da u posljednjih 12 godina nije sudjelovala u vodećim funkcijama stojedinice.

- Ja sam bila glavna urednica i  članica Uprave Radija 101 u razdoblju od 1995 – 1998, u vremenima kada je vlasnik EPH, Ninoslav Pavić uz pomoć tadašnjeg savjetnika predsjednika Tuđmana, dr Ivića Pašalića,  pokušao preoteti frekvenciju Radiju 101. U tom je razdoblju slušanost iznosila i preko 40%, a Radio 101 bio je najjači nezavisni elektronički medij u državi. 1998. podnijela sam ostavku na sve funkcije u programu i Upravi - poručuje Zrinka Vrabec-Mojzeš, te ističe da nakon toga nije obnašala managerske funkcije:  

- Od 1998 –  2010. godine, dakle posljednjih gotovo dvanaest godina,  radila sam kao urednica i autorica niza emisija i voditeljica u programu «Stojedinice». Ne samo da nisam bila u vodstvu Radija - dakle, niti glavna urednica, niti članica Uprave,  kako to navodi vaša novinarka, već čak nisam bila niti članica uredničkog kolegija. Zbog svog angažmana u programu godinama sam bila isturena u javnosti, no kao programski čovjek nisam imala nikakav utjecaj na poslovanje Radija 101.  Točnije – zajedno sa svim zaposlenima i sama sam bila žrtva lošeg menagementa, zbog kojeg zaposlenima nisu isplaćena davanja više od šest mjeseci - zaključuje Vrabec-Mojzeš.

Komentara 29

VZ
veki_zg
16:51 19.02.2010.

POSVUDUŠA! a i ta stojedinica mi je u istom rangu ko i index.hr --> totalni trash, jedino kaj za razliku od indexa imaju neku karizmu i zna se navecer naci dobre muzike

OB
-obrisani-
00:03 19.02.2010.

Minute Zar je ikad dolazilo u pitanje da je Josipović na daljinski......,od početka je to poznato,Josipović je baš kao i Mesić 2000 odabran kao projekt koji mora uspjeti,u tome smjeru su išli svi mediji,sve strukture moći u Hrvatskoj i vani,agresivnije kampanje gdje se u Josipovićevu službu stavio čak i DORH i Državno izborno povjerenstvo, takve pojave se mogu vidjeti jedino još u Iranu, Kini i Sjevernoj Koreji

OB
-obrisani-
00:02 19.02.2010.

Vrabecka ak je tak,kak ti veliš,da nisi ništa kriva, da nisi imala utjecaja,kakve koristi od takve osobe? Kakav ćeš ti biti savjetnik ,ako si jadna, bila žrtva lošeg menagementa. Ili možda i trebaš davati takve savjete, tko zna? I tvojj daljinski je netko imao u ruci.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije