Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nesmotren vozač

Vozio u krivom smjeru od čvora Buzin do čvora Lučko

autocesta
Željko Hladika/Pixsell
21.09.2011.
u 11:00

HAK je odmah izdao upozorenje vozačima da uspore i voze 40 km/h, da voze desnim kolničkim trakom, ne pretječu te da imaju upaljena sva četiri pokazivača smjera.

Prometna policija i Centar 112 dobili su dojavu da je primijećen vozač koji je vozio u krivom smjeru na zagrebačkoj obilaznici, od čvora Buzin do čvora Lučko, javlja Dnevnik.

Odmah je obaviješten HAK koji je izdao upozorenje vozačima da uspore i voze 40 km/h, da voze desnim kolničkim trakom, ne pretječu te da imaju upaljena sva četiri pokazivača smjera.

Vozač je desetak minuta nakon HAK-ova upozorenja lociran te vraćen u pravi smjer, a HAK je potom izdao obavijest da je prestala opasnost.

Ključne riječi

Komentara 7

CR
CrniRoko
12:48 21.09.2011.

Ti bokca koliko kretenčina ima vozačku.

Avatar Vucibatina
Vucibatina
13:16 21.09.2011.

Dogodi se ?

SI
silversurfer22
11:57 21.09.2011.

..U naslovu bi umjesto \'nesmotren vozač\' trebalo pisati \'idiot\'....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije