Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
strava na autocesti

Nekoliko sekundi prije smrti nazvali kćer i rekli joj da su imali nezgodu

nesreća (1)
Foto: Filip Brala/PIxsell
1/3
29.10.2012.
u 20:11

Poginuli su S. D. (57) i N. D. (54), bračni par iz Skradina. Nakon što se u njih zabilo drugo vozilo, oba su se automobila zapalila.

Protiv D. Š. (33) iz Solina podnesena je kaznena prijava jer je uzrokovao nesreću u kojoj su dvije osobe poginule, a on i njegov suvozač V. Z. (33) iz Kaštel Sućurca teže su ozlijeđeni.

Kako je priopćila policija, D. Š. je u ponedjeljak navečer upravljao opel zafirom autocestom u smjeru Splita. Tri kilometra prije odmorišta Zir zbog neprilagođene brzine udario je u citroën šibenskih registracijskih oznaka, u kojem je bio bračni par iz Skradina. Njihovo vozilo stajalo je u lijevom traku, jer su nekoliko minuta prije toga sletjeli s ceste, udarili u metalnu ogradu te se odbili i vratili na cestu. Pretpostavlja se da D. Š. nije vidio vozilo poprečno okrenuto na autocesti, a od siline udarca oba su se vozila zapalila. Na mjestu su poginuli S. D. (57) i njegova supruga N. D. (54).

Da cijela priča bude još gora, bračni je par samo nekoliko minuta prije svoje smrti nazvao kćer te su joj rekli da čekaju policiju jer su imali lakšu nesreću. Sve je postalo još stravičnije kada je djevojka došla u gospićku bolnicu, misleći da su joj roditelji lakše ozlijeđeni.

– Posvuda su bile razbacane stvari, listovi knjiga, tenisice... Gume su se raspale. Činilo se da je drugi automobil u sudaru gurnuo vozilo u kvaru gotovo dvjesto metara dalje. Vatra je buktjela na sve strane, a zbog požara odmah nismo uočili drugo tijelo koje je bilo u automobilu – kazao je doktor Edo Emer koji je među prvima stigao na mjesto nesreće.

>>Automobilom pregazio ženu koja je ležala na cesti i usmrtio ju

 

 

Komentara 45

PR
pravica
21:16 29.10.2012.

Može li se ovo komentirati. Počivali u miru. Iskrena sućut obiteljima. Neka dragi Bog pomogne ozlijeđenima

Avatar kanonik
kanonik
21:24 29.10.2012.

Zir je odmorište kraj brda zir gdje je trebalo svezati kravatu oko brda.

Avatar Ivica6
Ivica6
20:34 29.10.2012.

Koja idiotarija od teksta. Gdje se dogodilo? Jedino što znamo kako se dogodilo u ličkosenjskoj županiji prije odmorišta. Kojega? Kod kojega naselja? Novinari. A da pišete o Severini znali bi kakve gaćice nosi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije