Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kobna vožnja

Vozeći 140km/h prestizao u tunelu, poginuo pokraj naplatnih kućica

prometna kod učke
Čitatelj 24sata
03.07.2012.
u 07:37

– Vozilo je čak u dva navrata pretjecalo u tunelu, a procijenjena brzina kretanja vozila bila je veća od 140 km/h zbog čega su se operatori baš u tom trenutku spremali prijaviti slučaj policiji – rekli su iz Bina Istre za IPress.

Teška prometna nesreća dogodila se rano jutros na izlazu iz tunela Učka, a kako javljaju 24 sata, smrtno je stradala jedna osoba. Kako javlja IPress, riječ je o BMW-u njemačkih registarskih oznaka koji se vozio prema Istri.

– Već na putu do tunela Učka naša je ophodnja uočila neprimjerenu vožnju tog vozila. Tijekom vožnje kroz tunel Učka naši dežurni operatori na nadzornim kamerama također su uočili neprimjerenu vožnju. Vozilo je čak u dva navrata pretjecalo u tunelu, a procijenjena brzina kretanja vozila bila je veća od 140 km/h zbog čega su se operatori baš u tom trenutku spremali prijaviti slučaj policiji – rekli su iz Bina Istre za IPress.

Na izlasku iz tunela vozilo je zbog neprilagođene brzine udarilo u zaštitni betonski otok pokraj naplatnih kućica. Zbog siline udarca vozač je na mjestu poginuo.

 

Komentara 34

RT
Rollo Tomasi
10:42 03.07.2012.

Lekcija 1: Kako uštedjeti državi troškove prekršajnog postupka. Položio s odličnim!

FR
fred70
11:00 03.07.2012.

zalosno uopce komentirati takve dogadjaje, no ipak smatram da je i to jos jedan propust policije. Sam vidim kolko cesto se voze motori bez registracije (vjerojatno i bez osiguranja) ili sa tako savinutom tablicom da ju nije moguce citati. I ne samo da se voze nego i stoje poo gradu, a policija prolazi pored njih i ignorira ih, sto znaci dozvoljaa im prekrsaje. A po autocesti love ljude i pokazuju im da su oni sefovi (iako nemam nista protiv da ko pretjera, da bude kaznjen (ja osobno sam jos uvijek misljenja da nese autoceste imaju potencijal za puno vece brzine, samo fali kulture na cesti (akzuelni primjer u tunelu Ucka)). Dio nase mladezi nazalost nema odgoja ni znanja kako se ponasati na cesti, a policija ocito nema volje efektivno im pomoci u tome.

AU
Augustiner
16:51 03.07.2012.

tu se nema šta ripat...razdužio je kašiku...i dobro je da nije satro nekog drugog!!! čoban!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije