Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGIČNA NESREĆA
Povratak na članak

Vozaču koji je usmrtio ljude na autocesti vozačka je već bila oduzeta

Razlog zbog kojeg se vozač okrenuo na autocesti i vozio u suprotnom smjeru još nije poznat

Komentari 6

Avatar pendreck
pendreck
15:25 30.05.2016.

...na zalost skoro svaki drugi dan u Njemackoj negdje na autocesti se nadje takav vozac...iz raznih razloga. Zato uvijek upaljenim radijom i slusati ako je dojava svi desno i nogu s gasa...

VL
AN
Antiflašist
16:06 30.05.2016.

Ma kakvo oduzimanje vozackih, oduzimajte aute, odmah na licu mjesta, u prešu s njima, bez obzira ciji je, ako ste mu dali auto vasa odgovornost.

VL
TR
trabant7
15:15 30.05.2016.

Prije stjecanja prava na vozacku dozvolu trbali bi svi IQ test radit, jer je ocito da neki "vozaci" ne razmisljaju o posljedicama.

VL
OS
osica
15:42 30.05.2016.

Takvima treba uz vozačku oduzeti i automobil. A onoga tko mu ga eventualno posudi poslati na robiju skupa s njim. Strašno, neodgovorna buda....letina oduzme dva mlada vrijedna života. A on ? Na njega ne trošim riječi, suvišne su.

VL
AN
Antonijeee
15:52 30.05.2016.

pocivila u miru sva troica

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.