Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nesreća u Svetoj Heleni

Vozačica pod utjecajem alkohola autom udarila dvije djevojčice, jedna je teško ozlijeđena

očevid
Dusko Marusic/PIXSELL/Ilustracija
20.06.2022.
u 10:57

U prometnoj nesreći teško je ozlijeđena jedna maloljetna osoba kojoj je liječnička pomoć pružena u Klinici za dječje bolesti u Zagrebu, dok je lakše ozlijeđena druga maloljetna osoba kojoj je liječnička pomoć pružena u Kliničkoj bolnici u Zagrebu.

Kako je izvijestila zagrebačka policija, jučer oko 20 sati u Svetoj Heleni 32-godišnjakinja je pod utjecajem alkohola (0,48 g/kg) upravljala osobnim automobilom zagrebačkih registarskih oznaka marke Hyundai, a kretala se Ulicom svete Helene u smjeru sjeveroistoka.

Zbog neprilagođene brzine kretanja u desnom zavoju izgubila je nadzor nad vozilom te je u nekontroliranom kretanju prešla na zapadni kolnički trak gdje je naletjela na dvije maloljetne pješakinje. U daljnjem nekontroliranom kretanju vozilo je sletjelo na kolni ulaz i na krovne ploče.

U prometnoj nesreći teško je ozlijeđena jedna maloljetna osoba kojoj je liječnička pomoć pružena u Klinici za dječje bolesti u Zagrebu, dok je lakše ozlijeđena druga maloljetna osoba kojoj je liječnička pomoć pružena u Kliničkoj bolnici u Zagrebu.

Video: Eksplozija u Vukovaru: Ozlijeđeni muškarac prevezen u bolnicu

Ključne riječi

Komentara 2

LA
lajh1985
11:19 20.06.2022.

Ako je iz zna se ne bu joj nis bilo

BF
bf23
12:34 20.06.2022.

Inače,u jutarnjem listu piše da je pijana...samo,kod nas je dozvoljeno 0,5. Pretpostavljam da novinari to znaju,samo im ovako ljepše zvuči. A što se dotične tiče,nadam se masnoj kazni zbog divljanja na cesti i ozljeđivanja ljudi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije