Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sukob na raskrižju

Potukli se na raskrižju zbog neslaganja oko prometnih pravila

policija
Arhiva VL
16.05.2010.
u 09:29

Protiv pet osoba koje su sudjelovale u tučnjavi policija je podnijela optužni prijedlog zbogh narušavanja javnog reda i mira

ZADAR - Zadarska policija podnijela je optužni prijedlog protiv pet osoba koje su se sinoć oko 20,35 sati verbalno i fizički sukobile na semaforiziranom raskrižju na Jadranskoj cesti kod Termocommerca.

Sukob je, doznajemo u policiji, uslijedio nakon što se vozači Fiata i Audija nisu složili oko prometnih pravila. Zaustavivši se na semaforu, 21-godišnjem vozaču Audija zadarskih registarskih oznaka prišao je 29-godišnji vozač Fiata pa su izmijenili više pogrdnih riječi.

Iz Fiata je tada izišla 25-godišnjakinja, a iz Audija 18-godišnjak i 20-godišnjak koji su se umiješali u svađu nakon čega su se svi međusobno potukli.

U sukobu su dvije osobe lakše ozlijeđene. 

Ključne riječi

Komentara 9

MO
mozel
11:43 16.05.2010.

Sigurno su kupili vozacke, pa zato i dobro poznaju saobracajna pravila koja su postavljena od gradskih nadleznih organa.

LI
lietuva
10:48 16.05.2010.

Potisnute i nagomilane frustracije, koje Hrvati imaju na izvoz, počele su izlaziti na površinu. Bit će toga još...

Avatar Romano37
Romano37
12:14 16.05.2010.

Počelo je na prometnom križanju, a završiti će kod Banskih dvora !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije