Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prometna nesreća

Vozač preminuo u bolnici nakon teškog sudara kod Rijeke

nesreća (1)
Foto: Nel Pavletić/PIXSELL
1/4
01.10.2011.
u 09:48

U nesreći čiji je uzrok neprilagođena brzina smrtno je stradao 44-godišnji Riječanin

RIJEKA - Sinoć oko 21.30 sati na cesti između Pašca i Grohova pokraj Rijeke dogodila se teška prometna nesreća u kojoj je smrtno stradala jedna osoba.

U sudaru VW passata i renault lagune, ozlijede opasne po život zadobio je 44-godišnji vozač lagune iz Rijeke, koji je noćas preminuo u riječkoj bolnici. Vozač VW passata 30-godišnjak iz Viškova i njegov suputnik 32-godišnji Riječanin prošli su s lakšim ozlijedama.

Do sudara dvaju vozila došlo je na uskom dijelu ceste, VW passat kretao se iz pravca Pašca prema Grohovu, a laguna je dolazila iz suprotnog smjera. Zbog neprilagođene brzine vozač VW passata izgubio je u zavoju kontrolu nad vozilom i udario u lagunu koja se zaustavila izvan kolnika, dok je VW passat udario u željeznu ogradu. .

Komentara 6

Avatar bok
bok
10:27 01.10.2011.

U zemljama gdje ima puno fotoradara svi voze kao ovcice. Puno manje divljanja. Punomanje bezpotrebnih zrtava.

CI
cickova
11:31 01.10.2011.

ali u tim zemljama ima i kulture. Za tu rijec puno ljudi ne zna kaj znaci, a kamoli da ima i trunku iste. RIP

BO
BokunVina
13:48 01.10.2011.

....ma mi smo jednostavno sirovine! Na velicinu nase Domovine, imamo vise udesa, sranja, o pljacki imovine, kriminalu da ne spominjem spram bilo koje druge zemlje EU-a...proporcionalno na velicinu svedeno. ...znam kako voze doli kod nas, bas iz okolice dolazim, hrvatskogog Primorja...pa mi je poznato divljanje, posebice sjecenje zavoja....jer po ravnom more svako da pretice....al u zavoju samo \"face\"! .....zavit ce se, nazalost, jos puno majki, zena i sestara u crno radi ovakovih pizdarija!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije