Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kod varaždina

Vozač ozlijeđen u prevrtanju cisterne, prevezen u bolnicu

cisterna, prevrnula se cisterna (1)
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
1/8
25.04.2012.
u 18:01

Cisterna bosanskohercegovačkih registarskih oznaka izletjela je na autocesti A4 kod izlaza za Varaždin

U prometnoj nesreći koja se dogodila u srijedu poslijepodne prevrnula se cisterna na autocesti A4 kod ulaza na nadvožnjak na čvoru Varaždin. Cisternom bosanskohercegovačkih registarskih oznaka upravljao je dvadesetpetogodišnjak. Sreća je što nije došlo do istjecanja kalcinirane sode koja se nalazila u spremniku.

– Iz za sada nepoznatih razloga vozač je sletio s kolnika, probio zaštitnu ogradu te se cisterna prevrnula na bočnu stranu u polju. Vozač je pri svijesti, a upravo ga izvlače iz kabine – rekla je glasnogovornica PU varaždinske Marina Kolarić.

Naime, vatrogasci po dolasku na mjesto nesreće nisu mogli odmah izvući vozača, koji je od siline udara ispao iz kamiona, dok su mu ruka i donji dio struka ostali zaglavljeni ispod kabine. Kako bi ga izvukli, vatrogasci su morali iskopati rupu u zemlji ispod njega. Vozač je cijelo vrijeme bio pri svijesti te je prevezen u bolnicu.

Zbog zastoja promet se na tom dijelu ceste odvijao izmjenično jednim prometnim trakom.

Komentara 3

NI
NixHR
21:31 25.04.2012.

Čobani ne kuže fiziku fluida.

DU
Deleted user
20:57 25.04.2012.

Brzina...vražji motoris.... joj pardon profesionalni vozači kamiona.

DA
daydream
21:36 25.04.2012.

Za prijevoz opasnih tereta uvesti minimalno 10 godina vožnje u propisanoj kategoriji i bez teških prometnih prekršaja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije