Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vozač Seata pijan

Vozač Meganea skrivio nesreću u kojoj su poginule tri prijateljice

prometna (1)
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
1/4
02.01.2013.
u 12:18

Za stravičnu nesreću u kojoj su jučer poginule tri djevojke na križanju čvora Buzin i Avenije Većeslava Holjevca najvjerojatnije je kriv vozač Renault Meganea

Za stravičnu nesreću u kojoj su jučer poginule tri djevojke na križanju čvora Buzin i Avenije Većeslava Holjevca najvjerojatnije je kriv vozač Renault Meganea.

Iz policije su priopćili da je 23-godišnji vozač Meganea ušao u raskrižje sa semaforom te je kod skretanja ulijevo na njegovo vozilo iz suprotnog smjera naletio Seat Leon. Za upravljačem Seata bio je pijani 23-godišnjak kojemu je policija izmjerila 1,05 promila alkohola u krvi.

Policija dalje dodaje da je nakon sudara Seat odletio na rubnjak, a Renault je završio na rubnjaku, a potom je udario u metalni stup.

U nesreći su poginule M. L. (22) i S. A. N. (31) s karlovačkog područja te državljanka Moldavije A. C. (24), a 20-godišnja M. V. teško je ozlijeđena. Sve tri poginule djevojke u trenutku nesreće nalazile su u Renault Meganeu karlovačkih registarskih oznaka kojim je upravljao P. L. (23), koji u sudaru nije ozlijeđen. Seatom zagrebačkih registarskih oznaka upravljao je F. P. (23) koji je također prošao bez većih ozljeda.

>>Zbog guste magle i brzine poginule tri mlade prijateljice

Komentara 8

DU
Deleted user
19:33 03.01.2013.

Malo je vjerojatno kako je vozač seata doprinijeo svojim ponašanjem ovoj nesreći, a još je manje vjerojatno da je tome doprinijelo "pijanstvo". Novinari koji pišu i uređuju takve članke trebali bi znati da stanje pijanstva nastaje pri koncentraciji alkohola iznad 1,5 promila, a ovdje je riječ o koncentraciji koja nastaje konzumiranjem dvije pive. Što bi tek pisalo u naslovu da je takvu koncentraciju alkohola imao vozač renaulta?

YG
yggy27
18:07 02.01.2013.

svakako je kriv ako ga nije propustio,on sigurno nije brzo vozio, ali ako je bila magla i smanjena vidljivost koliko je brzo vozio ovaj u seatu da ga nije vidio, očito je jako brzo došao i još pijan

T1
t111
18:38 02.01.2013.

kako je moguce da osoba koja je ucinila sve sigurnosne provjere (ajmo pretpostaviti) bude kriva za nesrecu, a pijani divljak vozi po onakvoj gustoj magli barem 100km/h (ovakva steta se ne dogadja pri manjim brzinama). pa vozio sam u novogodisnjojj noci 40km/h jer iznad toga nije moglo biti sigurno i to po cesti koju jako dobro poznajem.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije