Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stravična nesreća

Vozač auta poginuo u sudaru s motociklistom, ozlijeđena i beba

prometna nesreća,sudar (1)
Foto: Marijan Sušenj/PIXSELL
1/7
29.07.2012.
u 22:07

Motociklist je otprije poznat policiji zbog divljih vožnji. Oduzeo je prednost Golfu.

Jedna osoba smrtno je stradala u stravičnoj prometnoj nesreći koja se dogodila oko 20 sati u Goli nedaleko od Koprivnice. U Dravskoj ulici sudarili su se automobil Golf i motociklist, a poginuo je vozač automobila, inače iz Gole. U automobilu su u trenutku nesreće bile njegova supruga i beba stara nekoliko mjeseci. Vozač motora, žena i dijete prevezeni su u koprivničku bolnicu.

Kako doznajemo, motociklist je otprije poznat policiji zbog divljih vožnji. Oduzeo je prednost Golfu. Više detalja bit će poznato nakon očevida.

>>U teškoj nesreći na A1 poginula žena, među ozlijeđenima i dijete

Komentara 16

BR
brodludjaka
22:36 29.07.2012.

Sada će opet rvacko sudstvo osloboditi ludjaka i kazniti osobe koje su bile žrtve nesreće. Ništa novo u rvackom balkanskom pravosudju.

OB
-obrisani-
22:37 29.07.2012.

Otprije poznat po "divljim voznjama". Treba ga hitno dati u ruke policajaca koji su vec otprije poznati po "divljim postupcima. ODMAH.

Z0
zagorec_00
23:39 29.07.2012.

isti onaj koji je s hondom cbr prije par godina bježao policiji po autocesti i vozio 300 km/h, to ti sve govori...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije