Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vojvodina u rukama SNS-a
Povratak na članak

Vojvodinu vodi vojvoda, šešeljevac Igor Mirović

Mirović je kao 20-godišnjak bio i sudionik jogurt-revolucije, kojom je Milošević rušio autonomiju Vojvodine, što je bio i uvod u ratove

Komentari 16

Avatar cera
cera
00:25 28.05.2016.

E moj novinar od tolikog svijeta ti neznaš dalje od vojvode. Hahahaha ima li još vijesti iz srbije hahahaha hahahaha

VL
Avatar Nesvrstani
Nesvrstani
07:33 28.05.2016.

Antisrpsko lupetanje. Ali ko nam je kriv, devedesetih smo u Srbiji trpeli predsednika koji bi i dve ovce izgubio. Kako bilo, najsmešniji argument protiv Srba na balkanu su reč mitomanija i onih par reči o laganju od Ćosića koje nepismeni pljuvači nauče i vrte do besvesti.

VL
IQ
iqqo
23:04 27.05.2016.

Pa neće valjda žuti lopovi? A šta to vas briga? Ma, neka, i onako sam tražio temu ,gda da vam mećem.....

VL
Avatar SarmaKarma
SarmaKarma
01:08 28.05.2016.

Vi biste sigurno voleli Nenada Canka ali mi i bismo voleli Pupovca da vlada Hrvatskom , pa sta ?? Ne pisemo sastave o tome (barem ne u stampi koja bi se smatrala ozbiljnom) ...

VL
Avatar Pavel ic
Pavel ic
01:36 28.05.2016.

a pasaluk pol hrvatske

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.