Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
knin
Povratak na članak

Vojska čisti kompleks u Pađenama, moguće detonacije

U narednim danima moguće su detonacije u vojarni, a njihova jačina ovisit će o vrsti streljiva, ali i o vremenskim prilikama

Komentari 2

Avatar Matija Gubec
Matija Gubec
08:16 18.09.2011.

ŠKUNCU za zapovjednika u vojarni

VL
DU
Deleted user
08:53 18.09.2011.

\"Elegantan\" način rješavanja nepotrebnog. Samo što strada priroda a i ljudi. I do sada se znalo što se nalazi u takvim vojnim skladištima, navodno ih ima još, pa izvolite to rješiti na zadovoljavajući način a ne čuvanjem dok se ponovno ne dogodi ili \"dogodi\" takvo nešto. Stare stvari se ne čuvaju, starih stvari se treba riješiti što prije jer nas samo opterećuju. Očito da netko ne vodi dovoljno dobro svoj posao. Sad plaćamo veliku cijenu tom javašluku.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.