Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRETRPJELI SU ŠTETU
Povratak na članak

Vojnici bi mogli tužiti Nizozemsku zbog Srebrenice: 'Država je poslala te vojnike u nemoguću misiju i ondje ih napustila'

U lipnju je ministrica obrane Jeanine Hennis-Plasschaert priznala na Dan veterana da je bojna u Bosnu i Hercegovinu bila poslana "bez primjerene pripreme ... bez pravih sredstava, s malo informacija, da štite mir koji više nije postojao".

Komentari 8

GO
gooniegoogoo
22:20 27.09.2016.

e to je lijeva progresivna pravda. nema odšteta za obitelji poginulih nego odštete zaslužuju oni koji su ih strpali ko ovce u tor, a potom ih predali na klanje.

VL
DU
Deleted user
09:49 28.09.2016.

A sto je 100 Nizozemski vojnika moglo da uradi protiv 10 tisuca naoruzani bosansko-srpski voknika,nista,e da je armija BiH ostala na svojim polozajima,i da ih ni je Izetbegovic povuk s bojisnice,i poslo u Zapadnu Bosnu,onda bih se nesto i moglo odbraniti,ali kako se moze Nizozemska vojska optuziti,za sve je kriv Alija i losa procjena.

VL
DU
Deleted user
11:54 28.09.2016.

i šarada se nastavlja... do sledeće godine kada će na vašaru lepo da se zaradi...

VL
MA
marengo1
22:30 27.09.2016.

Cbhetn-isil i srpski teroristi bi isto trebali da dobiju odstetu jer su pobili 8000 ljudi i zbog toga imaju nocne more bas kaoi ovi holandski vojnici koji su ih njima predali.

VL
MX
Mister X
22:22 27.09.2016.

Vojnici bi mogli tužiti Nizozemsku zbog Srebrenice: 'Država je poslala te vojnike u nemoguću misiju i ondje ih napustila'... Da strašno su se borili ginuli tamo a država ih napustila. Sad će da ih tuže ? nisu im dali oružije..... Što bi i koga bi drugi vojnici koji su masovno izginuli trebali tužiti ...? NATO komanda i UNO ide iz Amerike ...SAD-a nije li sve ipak išlo po planu likvidacija muslimana dobrovoljaca islamista i terorista koji su se borili za "Islamističku državu" u EU - ropi ? Tada ... Ako realno gledamo i vidimo što se u svijetu događa gdje je razlika u postupcima danas tko nam je neprijatelj ? Tko i danas gine masovno tko su teroristi !¨? Vjerujem da je Mladić pitao "nadležene" iznad njega kordinatore rata dečke iznad UNA ; što sa tolikim islamistima muslimanima dobrovoljcima teroristima; bojim se da je odgovor bio ta manite ih ! Sve ostalo je bajka šala pojenih ........

VL
RI
rikavac
23:09 27.09.2016.

Nek tuze Aliju i Bakira Izedbegovica koji su izdali Srebrenicu. Srebrenica je se branila 3 godine a znalo je se da se nemogu odbranit ali je Alija dozvolio pokolj da bi napravio zrtve da bi Nato i Amerika se umijesali i bombardovalo srbe i time se zavrsio rat. Bilo je dosta vremena i puteva kojima se moglo stanovnistvo izvuc ali nije Alija je to smisljeno radio jer poslije Srebrenice i bombardovanja srba dobio drzavu jer inace je nebi nikad dobio.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.