Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVA PROVOKACIJA

Šešelj traži novu putovnicu: 'Obećao sam Kolindici da ću prvo ići kod nje'

02.04.2016.
u 15:59

"Čujem da su rekli da će me uhititi. Baš me briga što kažu"

Vojislav Šešelj, predsjednik Srpske radikalne stranke koji je u četvrtak na Haaškom sudu oslobođen optužbi za ratne zločine nad Hrvatima i Bošnjacima, u ponedjeljak će podnijeti dokumentaciju za izdavanje nove putovnice, pišu Večernje novosti. Stara putovnica mu je istekla dok je bio u zatvoru u Haagu.

Na pitanje gdje će prvo putovati, Šešelj je rekao da je obećao da će prvo posjetiti hrvatsku predsjednicu Kolindu Grabar-Kitarović. Međutim, hrvatske vlasti već su mu poručile da će ga uhititi dođe li na granicu.

- Obećao sam Kolindici da ću prvo ići kod nje. Čujem da su rekli da će me uhititi. Baš me briga što kažu. A sa kojom pravnim osnovom će me uhititi? - rekao je Šešelj.

>> Šešelj na Twitteru likovao pa pisao i hrvatskoj predsjednici: 'Dolazim u službeni posjet'

>> Nešto što se zove Šešelj ne može ući u Hrvatsku!

Komentara 91

Avatar gledatelj_zikine_dinastije
gledatelj_zikine_dinastije
16:18 02.04.2016.

ne bi se cudio da ova buhala stvarno to i napravi...dode na hr granicu mi ga uhitimo i cirkus pocinje...tko zna za cije bjelosvjetske interese taj radi...

Avatar croatxl
croatxl
16:34 02.04.2016.

Koliki naslov valjda da svi vide da vecernji list obozava seselja,jadno novinarstvo nasto je spalo

Avatar Peterančan
Peterančan
16:16 02.04.2016.

Ljudi, subota je popodne, vrijeme za druženje sa obitelji, prijateljima... A kvazinovinarčići pišu o izmetima. E, jeste "jaki" medij! Dajte bar jedan dan u tjednu pišite o normalnim stvarima, a ne o pušićima, milanovićima i ostalim spodobama maskiranim u ljudski lik.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije