Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne mogu ga prisiliti

Vojislav Blažević osim hrane počeo odbijati i infuziju

Vojislav Blažević (1)
Željko Lukunić/PIXSELL
Autori: mz/VLM, luc
17.01.2013.
u 20:58

Na primanje infuzije liječnici Blaževića ne mogu prisiliti, odnosno mogu mu je dati tek kada i ako padne u komu

Vojislav Blažević (53) koji se nalazi u zatvorskoj bolnici zbog sumnje da je odgovoran za dvije eksplozije u zapadnom dijelu Zagreba osim hrane odbija primati i infuziju.

Na primanje infuzije liječnici Blaževića ne mogu prisiliti, odnosno mogu mu je dati tek kada i ako padne u komu.

Tijekom jučerašnjeg posjeta Blažević je svom odvjetniku Branku Šeriću kazao kako je neopravdano osumnjičen i kako neće prestati sa štrajkom glađu. Šerić je pak rekao kako su uložili zahtjev za ukidanje istražnog zatvora zbog Blaževićevog teškog zdravstvenog stanja, uz mjere opreza, da se ne približava svjedocima.

>>'Neopravdano sam osumnjičen i neću odustati od štrajka glađu'

>>Policija RS-a: Blažević nije iz Banje Luke, rođen je u Smederevu

Komentara 15

OB
-obrisani-
23:28 17.01.2013.

Treba ga stisnuti da prizna tko su mu ortaci i odakle mu vojni eksploziv u napravama koje je koristio ! Zato on tobože štrajka jer zna što ga čeka.

DU
Deleted user
10:32 18.01.2013.

Babtero rece Čovjek je nevin dok mu se ne dokaže suprotno, i treba mu dopustiti neka se obrani, kao i našim Generalima u Hagu, ali treba imati dostojanstvo kao što ga imaše i imaju naši heroji, naši osloboditelji, bez otpora i bez štrajka glađu! ---------------------------------------------------------------------------------- Ma htio je on biti dostojanstven kao i Gotovina ali ga uhvatilo odmah.

Avatar kilo
kilo
21:31 17.01.2013.

Dobar čovjek. Uvidio kolko je zgriješio i sam sebe osudio na polaganu smrtnu kaznu. Pa malo se je preveč kaznio al kad več čojk želi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije