Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VODOSTAJ

Vodostaj Drave kod P. Moslavine porastao više od metra

drava
Dragutin Šantoši - Večernji list
16.07.2012.
u 12:43

Porast vodostaja nije opasan, ali Hrvatske vode stanovnike ipak pozivaju na povećan oprez

PODRAVSKA MOSLAVINA  – Od 13. do 16. srpnja vodostaj rijeke Drave kod Podravske Moslavine porastao je više od jednog metra što potvrđuje upozorenje Hrvatskih voda o porastu vodostaja Drave koji je nastao kao posljedica obilnih kiša na području sliva u Austriji i Sloveniji. Za očekivati je da će vodostaj ove slavonske rijeke i dalje rasti pa su Hrvatske vode pozvale građane koji žive i rade uz Dravu da budu na oprezu. U Podravskoj Moslavini ne plaše se poplava jer bi za poduzimanje mjera redovite obrane od poplava na ovom području vodostaj trebao narasti za više od četiri metra, što se vjerojatno neće dogoditi. 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar bok
bok
21:58 16.07.2012.

nema suse za one koji su se pobrinuli o navodnjavanju...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije