Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dr. Jamal Assad
Povratak na članak

Vođa sirijske oporbe u RH: Oporba će vratiti Inu u Siriju

Hrvatska nakon pada diktatora Bashara al-Assada treba dobiti najbolje poslove u Siriji

Komentari 19

MA
martyn
12:10 27.04.2012.

ADMINE, dok brišeš komentare čitatelja obriši onda i ovaj cijeli članak jer vrijeđa isto toliko koliko i ti komentari. Članak vrijeđa sve Sirijce (osim ovih tri četiri persone zalutale u Hrv) i sve Hrvate praveći ih totalnim glupanima.

VL
MA
martyn
12:41 27.04.2012.

Koliko laži i podmetanja u ovom članku! Za nepovjerovati!!! Koja je to oporba Jamale, reci jasno i glasno. Jedino tvoja stranka iz te oporbe želi oružani sukob i na taj način promjenu vlasti. Jedino tvoja stranka iz te oporbe nene želi da se održe izbori! JAMALE IZAĐI NA IZBORE!!!!! To i tvoj narod želi! Ili možda nije tvoj???

VL
AU
autoritet
10:27 25.04.2012.

Ova je oporba bezuba i glupa izmišljotina zapada. Hrvatska je povlačenjem iz Sirije izgubila milijarde, a sve da se uvuče u šu*ak istom tom zapadu. Kukuriku slijepci

VL
OB
-obrisani-
10:30 25.04.2012.

Ne bi li ovaj obukao uniformu i otišao se boriti protiv režima,kad tvrdi da je oporba.Ili će nastaviti odavde pisati prijeteća pisma ?

VL
RO
rowokopach
10:38 25.04.2012.

ne hvala, alkajido.

VL
OB
-obrisani-
10:46 25.04.2012.

Hajde Jamale nepričaj gluposti , ostat ćeš u Hrvatskoj vječna Sirijska oporba , jer Assada podržaje narod, jer narod je vidio što se događa u Libiji, Iraku , tako da im nova anglosaksonska izdajnička vlast netreba ! Hrvatska je napravila Hrvatska je napravila najveću glupost što je nametnula sankcije Siriji jer je izgubila poslove preko 20 milijardi vrijedne, eto podržali su oporbu u Libiji pa kakve koristi ima, NIKAKVE ! Ameri i Englezi pumpaju naftu, a Hrvatska je dobila šipak tj. ništa ! Jamale lako je pregledavati žene u Hrvatskoj i pričati gluposti, uzmi pušku i pravac Sirija, to ti nije baš interesantno !

VL
TE
termal
10:47 25.04.2012.

Jeste kako da ne. Kolikima je to obećao? Dati će najjačem, onom kojeg je naša vlada poslušala kada je proglasila bojkot.Ovo je samo spin za domaću upotrebu.

VL
Avatar DucMan
DucMan
10:50 25.04.2012.

Vođa sirijske oporbe u RH: Oporba će vratiti Inu u Siriju -------------------------------------------------------------------------------- Budimo iskreni, INA je izvisila tamo. Ukoliko oporba pobijedi, oni će tamo pustiti onoga koga im Amerikanci odrede. Ostane li ova opcija na vlasti i dalje, Hrvatska i INA su što se njih tiče otpisani jer smo im okrenuli leđa umjesto da smo šutili i radili, ne miješajući se u ništa kad ionako ništa nismo niti postigli, niti mogli postići. Osim štete za sebe.

VL
IM
Immanuell
11:16 25.04.2012.

Prvo i osnovno, tzv. \"oporba\" u Siriji ne može pobijediti, jer je poražena. Pojedinačni izgredi u Hamu, Homsu i Idlibu su samo upadi manjih grupica u te očišćene od izgrednika gradove. To bi jednako otprilike bilo kao kad bi opet tzv. \"međunarodna zajednica\" tražila da pod svaku cijenu padne \"režim\" u Hrvatskoj zato što se dio naroda u Valpovu, Našicama i Donjem Miholjcu pobunio tako što je uzeo oružje i počeo pucati po svemu što se kreće, a najradije po uniformiranim osobama. Pri tome \"međunarodnoj zajednici\" uopće neće biti važno što je aktualni \"režim\" podržan od svih ostalih, odn. 80 ili 90% ukupne populacije. Ovo gov.o od čovjeka nije u stanju shvatiti da ga njegov narod neće i da ga vjerojatno ni ne priznaje kao svog. Državni vrh može biti sram što uopće razgovara s ovakvim tipom prodane duše. Da i ima 1% šanse za povratak INA - e na sirijska polja, pod ovim uvjetima ja bih se prije objesio od sramote nego se na taj način vratio tamo poslovati. Uzdravlje hrvatskoj Vladi.

VL
RI
Riznica
12:05 25.04.2012.

Ma kakav naftna polja u Siriji, to je sve na jadnoj rezervi... Dok se naros ubija netrebaju se vaditi digitroni i voditi neki proracuni .. Ovaj sadsnji krvolicni Asadov rezim ce zavrsiti poput ostalih rezima, na smetljistu historije...

VL
OB
-obrisani-
13:41 25.04.2012.

Kako gadnu i pokvarenu politiku vodi ovaj zapad a mi uz njih prema sirijskom narodu ! Idem se ispovracat !

VL
OB
-obrisani-
13:42 25.04.2012.

Ti Riznice očito moraš promjeniti psihijatra jer ti ova terapija nije pogođena kada pišeš ovakve gluposti ! Vlast Bashar al-Assada je legtimna i podržaje je cijeli narod osim izdajnika i marioneta anglosaksonskog režima koji hoće to razj....i jer se hoće..i jer se hoće dokopati nafte , njih i ovu oporbu uopće neinteresira narod nego vlast ! Puna podrška vlasti Basharu al-Assadu !

VL
OB
-obrisani-
13:44 25.04.2012.

Pogledajte samo tu lopovsku facu !

VL
OB
-obrisani-
13:53 25.04.2012.

Dosao da mase \"mrkvom\" ovim nasim sljepim magarcima po naputku amerike i ostalih danasnjih porobljavackih sila .

VL
UK
Ugo Kajvez
20:01 25.04.2012.

25.04.2012. u 17:24h Ugo Kajvez je napisao/la: *** deleted by admin *** --------------------------------------------------------------------- . I meni se soli pamet da je ona država bila lošija od ove, ................ teško .............

VL
KO
kokolo
11:11 27.04.2012.

A jadan. Podsjeća me na pobunjenog i ugroženog srbina na prvoj barikadi u Kninu. Samo u Siriji, njihova \"JNA\" nije stala na stranu balvanđija nego ih rastjeruje teknovima, baš kako je i \"JNA\" trebala rastjerati kninđe, a nije. Narod imm je glaso za promjene, neka se prijave na izbore, a ne cmizditi po svijetu kako ih Assad tuče i tražiti naš blagoslov da ga ubiju, razvale zemlju do kraja i onda je obnavljaju skupim kreditima.

VL
UN
unbekant
10:14 25.04.2012.

to nam dodje,kao da je Milan Martic dao interviju`90-ih za Srbijanske tiskove,te porucijo,da se sve Srbijanske firme i ostala srnja vracaju u Hrvatsku,poslije pada rezima Franje Tudjmana.

VL
OB
-obrisani-
10:26 25.04.2012.

Ha ha, crvenima se teško odrediti...vamo rusi i kinezi za asada, eu-komisija protiv..... ma treba se držat komisije....hebo ruse...he he...

VL
IR
irani
08:35 28.04.2012.

Svaka cast gospodinu doktoru! . Njegove izjave pogadjaju tocno one koje i trebaju pogadjati sto se vidi iz potpuno izbezumljenih "komentara" mrzitelja civilizacije koji od ocaja vise neznaju sto bi napravili jer je sav njihov napor u podizanju dimne zavjese oko dogadjaja u Siriji krvoloka Asada ostao bez ikakvog efekta. . Samo naprijed Jamale, to sto radis je casno i posteno!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.