Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sukobi izvan terena

Vođa BBB-a i još dvojica navijača privedeni zbog napada

bbb maksimir prosvjed (1)
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
1/7
11.04.2011.
u 10:42

Prijavio ih je navijač Dinama suprotstavljene navijačke skupine

Tomo Glušić, predsjednika Kluba navijača BBB-a, i još dvojica Dinamovih navijača M. S. i N. H. T. privedeni su u nedjelju navečer pred maksirskim stadionom zbog sumnje za napad na Z. M. (42). Z. M., također navijač zagrebačkog nogometnog kluba, ali ogranka Sesvetske Hvidre, prijavio je trojicu privedenih za napad koji se, kazao je, dogodio u nedjelju popodne na školskom igralištu OŠ Ivana Gorana Kovačića u Sesvetama.

Trojica su ga istukla i nanijela mu lakše tjelesne ozljede, tvrdi Z. M.

Naši izvori tvrde da Glušić u nedjelju uopće nije bio u Sesvetama. 

>>Prosvjed navijača prekinula interventna policija!

Podsjetimo, Glušić i druga dvojica uhićeni su pred stadionom u Maksimiru gdje su prosvjedovali zajedno s građanskom inicijativom Zajedno za Dinamo. Prosvjed bi trebao trajati do utorka.

Komentara 1

TO
Tot
11:39 12.04.2011.

i ti bi htjeli vladati Dinamom....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije